SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Cap and Gown"

378037-005

Jordan 11 Retro 378037-005 01
Jordan 11 Retro 378037-005 02
Jordan 11 Retro 378037-005 03
Jordan 11 Retro 378037-005 04

Tämän Jordan 11 Retron sulava musta ulkokuori antaa sille hienostuneen ilmeen, joka on saanut sille lempinimen Cap and Gown. Tämä tekee siitä ihanteellisen muodollisiin tilaisuuksiin, aivan kuten Michael Jordan halusi ensimmäiselle AJ11:lle, erityisesti valmistujaisseremonioihin, joista tämä lenkkari on saanut inspiraationsa. Tämän lisäksi se säilyttää alkuperäisen klassiset piirteet, ensinnäkin sen läpikuultava kuminen ulkopohja. Tämän osittain läpinäkyvän osan läpi kulkee aavistus sinistä, mikä paljastaa hiilikuituisen varren ja sen alla olevan Jumpman-logon ääriviivat. Aaltoilevat pitoviivat merkitsevät sen pintaa, kun taas kahdella läpinäkymättömällä mustalla alueella on kalanruotoinen kulutuspinta, joka tuo lenkkareihin lisää pitoa.

Tämän ja päällisen välissä on musta Phylon-vaahtomuovinen välipohja, jossa on täyspitkä Air-tyyny, joka lisää mukavuutta kengän ominaisuuksien luetteloon. Erittäin tyylikäs ylempi tuo yhteen tyylikkään, kiiltävän kiiltonahkaisen lokasuojan ja sileän nupukki-paneelin jalkaterän yläosassa, jotka molemmat jatkavat mustaa teemaa, joka löytyy muusta suunnittelusta. Myös kantapääpaneeli on valmistettu ylellisestä nupukista, ja sen merkkivaikutteet sulautuvat hienovaraisesti sen pintaan, sillä sivukannassa oleva kohokuvioitu Jumpman ja kantapään kielekkeeseen kirjailtu numero 23 ovat myös molemmat mustia.

Varkauden ilme jatkuu kengän sisällä, sillä musta peittää jälleen kerran lähes kaiken. Ainoastaan pohjassa oleva Jumpman-siluetti poikkeaa tästä väripaletista, sillä se on vaaleanharmaa. Jumpman- ja Jordan-kirjaimet nupukki-kielen keskellä olevassa materiaalikaistaleessa ovat myös tätä vaaleampaa sävyä, vaikka Jumpman-logo näkyykin hädin tuskin kahden mustan sanan välissä. Viimeisen tyylikkään silauksen tähän Air Jordan 11:een tuovat sen mustat köysinauhat - nyökkäys perinteisten valmistumisvaatteiden nyöreihin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 378037-005

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä