SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Concord"

378037-100

Jordan 11 Retro 378037-100 01
Jordan 11 Retro 378037-100 02
Jordan 11 Retro 378037-100 03
Jordan 11 Retro 378037-100 04

Tämän Jordan 11 Retro -lenkkarin hienostunut värimaailma kuvastaa sitä, että se on rakennettu sopimaan hyvin smokkiin, mutta se on myös hyvä koripallokentällä esiintymiseen. Se edustaa ensimmäistä AJ11-värimuotoa, joka tunnetaan nimellä Concord, ja siinä on voimakkaita violetteja elementtejä ulkopohjan läpinäkymättömissä osissa. Nämä Dark Concord -alueet etujalkaterässä ja kantapäässä ovat täynnä kalanruotoisia pitolinjoja, jotka toimivat yhdessä laajempien kulutuspintamuotojen kanssa, jotka aaltoilevat läpikuultavassa kumissa, joka peittää loput tästä ominaisuudesta, tarjotakseen laadukasta pitoa käyttäjälle. Jäänsininen sävy on läpäissyt tämän viimeisen osan, mutta hiilikuituisen varsilevyn tummanharmaa hunajakennokuvio on edelleen selvästi näkyvissä sen alapuolella, ja tukeva komponentti lisää pohjan rakenteellista eheyttä. Sen keskellä näkyy myös valkoinen Jumpman, ja sen takaa paistaa läpi välipohjan valkoinen Phylon-vaahtomuovi. Tämän vaahtomuovin sisällä on täyspitkä Air-tyyny, joka tarjoaa käyttäjälleen korkeatasoista mukavuutta kantapäästä varpaisiin.

Päällinen puolestaan alkaa rohkealla mustalla kerroksella, jonka muodostaa kiiltonahkainen lokasuoja, joka kiertää koko kengän. Sen kiiltävä pinta antaa heijastavaa kiiltoa, ja sen yläreunaan on ommeltu huolellisesti kaksoistikkaus. Heti tämän yläpuolella väritys palaa valkoiseksi sekä neljännesosan kestävässä ballistisessa verkkomateriaalissa että kantapään päällysteen nahassa. Myös nauhajärjestelmä on valkoinen, ja sen muodostavat kangaskaistaleet on kiinnitetty silmukoilla valkoisiin köysityyppisiin nauhoihin. Nämä risteilevät verkkokielen päällä, joka on samaa tyylikästä sävyä ja jonka keskellä on musta laastari. Tämän tumman materiaalin läpi on kudottu tyypilliset valkoiset kirjaimet, joissa lukee sanat "Jordan" ja "Jumpman", ja Dark Concord Jumpman -logo istuu näiden kahden välissä.

Kengän sisäpuoli on vuorattu pehmeällä mustalla kankaalla, ja Nike Air -brändi erottuu pohjassa valkoisena, ja teksti on kohdistettu vastakkaisiin suuntiin kummassakin jalassa. Kielen takaosa on myös musta, samoin kuin siihen ommeltu laastari, jossa on valkoinen teksti ja pieni Dark Concord Jumpman. Kantapään yläreunassa on musta välilehti, joka on muotoiltu sisävuoresta ja joka toimii taustalevynä numerolle 45, joka näkyy valkoisena ja kunnioittaa näin numeroita, joita Michael Jordan käytti väliaikaisesti palatessaan koripalloon vuonna 1995. Aivan sen vieressä kantapään sivupuolella on vielä yksi viimeinen merkintä - valkoinen nahkakangas, johon on kirjailtu musta Jumpman, joka viimeistelee tämän tyylikkään lenkkarin dynaamisesti.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Versio Concord
  • Tyylikoodi 378037-100

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä