SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Gamma Blue"

378037-006

Jordan 11 Retro 378037-006 01
Jordan 11 Retro 378037-006 02
Jordan 11 Retro 378037-006 03
Jordan 11 Retro 378037-006 04

Tämä tumma, stealthy Jordan 11 Retro tulee tyylikkäässä muotoilussa, jota koristaa joukko kiehtovia yksityiskohtia. Sen ulkopohjassa on läpikuultava indigonsininen viimeistely, joka paljastaa sen takana olevan tukevan hiilikuitulevyn, joka vakauttaa jalkaterää, ja keskellä olevan valkoisen Jumpmanin ääriviivat. Lenkkarin nimellinen Gamma Blue -sävy korostaa ulkopohjaa, ja se näkyy kantapään ja etujalkaterän oudon muotoisissa korokkeissa, joiden kalanruotoiset syvennykset täydentävät aaltoilevia pitolinjoja, jotka löytyvät koko muusta ominaisuudesta. Ulkopohjan osat kiertyvät mustan Phylon-vaahtomuovivälipohjan ympärille, mikä on huomattavimmin havaittavissa varpaan kohdalla, ja kun sitä tarkastellaan mediaaliselta puolelta, pieni osa hiilikuituisen varren hunajakennokuviosta on näkyvissä. Pohjayksikön sisälle on sijoitettu täyspitkä Air-yksikkö, joka takaa maksimaalisen mukavuuden.

Päällisessä on rohkea kiiltonahkainen lokasuoja, joka kiertää koko kengän, ja sen kiiltävä musta pinta luo voimakkaan tyylikkyyden kantapäästä varpaisiin. Sen aaltoileva yläreuna on vuorattu hienovaraisilla ompeleilla, ja sen yläpuolella on musta ballistinen verkko, joka tarjoaa sekä ilmanvaihtoa että joustavuutta jalkaterän yläosaan. Mustan kankaan kaistaleet ulottuvat ylöspäin verkon alaosan saumoista kielen sivuille, missä ne muodostavat silmukat, joiden läpi mustat nauhat kulkevat. Kieli on päällystetty samalla mustalla materiaalilla kuin sitä ympäröivä neljäsosainen paneeli, ja sen keskellä oleva musta kaistale sisältää Jordan- ja Jumpman-tekstit siistissä Varsity Maize -värissä, kun taas Gamma Blue Jumpman -logo lisää kiehtovan sävyvaihtelun näiden kahden sanan väliin.

Muualla lenkkareissa on enemmän silmäänpistäviä brändiefektejä. Ensinnäkin Varsity Maize Jumpman on mustassa pohjassa ja pienempi Gamma Blue kielen alapuolella. Kengän takaosaa kiertävän kiiltonahan yläpuolella on musta nahkainen päällyste, jonka sivupuolelle on kirjailtu suuri Gamma Blue Jumpman. Tämän vieressä, kauluksen sisäpuolelta alaspäin ulottuvassa pehmeämmässä nailon-välilehdessä on Jordanin pelipaidan numero 23. Se on painettu mustaan materiaaliin Varsity Maizen värisellä värillä, ja se on huomiota herättävä kontrasti, joka täydentää tämän Jordan 11:n tyylikkäästi.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 378037-006

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä