SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Legend Blue"

378037-117

Jordan 11 Retro 378037-117 01
Jordan 11 Retro 378037-117 02
Jordan 11 Retro 378037-117 03
Jordan 11 Retro 378037-117 04

Tämä perintö Jordan 11 Retro oli kuluneet Michael Jordan itse aikana 1996 All-Star peli, joten se instant klassikko . Tuttuun AJ11-muotiin kenkä lepää läpikuultavan ulkopohjan päällä, jossa on aaltomaisia pitolinjoja. Ripaus sinistä on sekoitettu tämän ominaisuuden läpi kiehtovan visuaalisen kosketuksen aikaansaamiseksi, kun taas kantapään ja etujalkaterän mustat korokkeet antavat entistäkin enemmän pitoa kalanruotokuvioisilla kulutuspintakuvioillaan.

Ulkopohjan taakse on lisätty hiilikuitulevy, jonka mustien ja Legend Blue -ruutujen ruudukko näkyy osittain läpikuultavan kumin läpi ja on kokonaan esillä keskijalkaterän mediaalisella puolella. Samaan aikaan hieno valkoinen ääriviiva rajaa Jumpmanin hiilikuitukerroksen keskelle, jota puskuroi toisella puolella Phylon-vaahtomuovivälipohja, joka on täynnä täyspitkää Air-tyynyä, joka takaa äärimmäisen mukavuuden jalan alla.

Välipohjan valkoinen kuvioitu ulkopinta väistyy valkoisen kiiltävän valkoisen kiiltonahan sileän ja kiiltävän pinnan tieltä, joka toimii yläosan liioiteltuna lokasuojana. Se ympäröi koko kengän, ennen kuin valkoinen nahkainen neljännesosa ja kantapään päällinen tuovat lisää tyylikkyyttä jalkaterän yläosaan. Valkoiset köysityyliset nauhat kulkevat siksak-tyyliin valkoisen verkkokielen poikki, jonka keskelle on ommeltu Legend Blue -laastari. Tähän merkkiin on kudottu musta Jordan- ja Jumpman-teksti, ja näiden kahden sanan välissä on valkoinen Jumpman.

Hihnamainen nauhoitusjärjestelmä luo kiehtovan esteettisen ilmeen molemmille sivuille, ja sisäpuolella on kontrastinen musta kangas. Tämä valuu kantapäähän ja muodostaa siellä välilehden, johon on leimattu valkoisella numero 23. Legend Blue Jumpman sijaitsee mustassa pohjassa, ja sen lempeä sininen sävy kunnioittaa Jordanin aikaa, jonka hän vietti Pohjois-Carolinan yliopistossa ennen kuin hän liittyi NBA:n riveihin. Takaisin ulkopinnalla, toinen Legend Blue Jumpman siluetti on kirjailtu sivusuunnassa kantapäähän, mikä päättää tämän Jordan 11 lenkkarin tyylikkäästi.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 378037-117

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä