SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Barons"

528895-010

Jordan 11 Retro Low 528895-010 01
Jordan 11 Retro Low 528895-010 02
Jordan 11 Retro Low 528895-010 03
Jordan 11 Retro Low 528895-010 04

Tämän Jordan 11 Retro Low -luurin sulavalinjainen ulkoasu kuvastaa ikonisen lenkkarin olemusta. Sen värimaailma on otettu Birmingham Baronsista - baseball-joukkueesta, jossa Michael Jordan pelasi lyhyen koripallotaukonsa aikana 90-luvun alussa, joka edelsi ensimmäisen AJ11:n julkaisua. Tämän ansiosta kenkä on saanut lempinimen Barons, ja sen ulkopinta on tyylikäs mustan ja valkoisen yhdistelmä. Tämä klassinen yhdistelmä näkyy ulkopohjassa, jonka läpikuultavassa osassa on valkoinen sävy ja jonka läpinäkymättömät kalanruotoiset pitokorokkeet ovat mustat. Näiden kahden eri osan sekoitus antaa lenkkareille erinomaisen pidon, kun taas ulkopohjan läpikuultavasta kumista näkyvä musta ja harmaa hiilikuitulevy lisää vahvuutta ja kestävyyttä jalan alla, ja musta Jumpman sen keskellä viimeistelee esteettisen kokonaisuuden.

Tämän tukevan pohjan päällä on valkoinen välipohja, joka on valmistettu pehmeästä Phylon-vaahtomuovista ja täytetty kimmoisalla Air-tyynyllä. Tämä tuo malliin erinomaisen mukavuuden, ja ylempi osa lisää tyylikästä tyyliä, ensinnäkin AJ11:n tavaramerkin kiiltonahkaisen lokasuojan avulla. Sen kiiltävä pinta on tässä tapauksessa koristeltu mustan ja hopeanharmaan sävyjen pilvisellä sekoituksella, joka näyttää hohtavan valossa. Samaan aikaan neljännesosan paneeli on pehmeää mustaa nupukkia, ja samansävyiset tekstiilikaistaleet muodostavat sen yläpuolella olevan nauhurirakenteen. Kukin näistä kymmenestä kangasnauhasta päättyy silmukkaan, ja viisi mustan nupukin kielen kummallakin puolella kiinnittää köysityyppiset nauhat paikoilleen. Nämä ovat myös mustat, samoin kuin kengän sisäpuoli, joka muodostaa täydellisen tonaalisen kontrastin kirkkaan valkoista Jumpman-logoa vasten, joka on painettu sisäpohjaan.

Ulkopuolella on lisäksi valkoisia korostuksia. Yksi niistä on kantapäässä, jonka mustan nahkapinnan keskellä on kirjailtu Jumpman. Aivan tämän yläpuolella on toinen valkoinen kohokohta - Jordanin pelipaidan numero 23, joka on painettu kantapäähän. Kielen keskelle ulottuva musta materiaalipala sisältää viimeisen kontrastielementin, sillä siihen on kirjoitettu valkoista Jordan- ja Jumpman-tekstiä miniatyyrisen Jumpman-logon molemmin puolin, mikä huipentaa tämän hienostuneen lenkkarin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 528895-010

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä