SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro Low

  "Blue Moon"

  580521-408

  Jordan 11 Retro Low 580521-408 01
  Jordan 11 Retro Low 580521-408 02
  Jordan 11 Retro Low 580521-408 03
  Jordan 11 Retro Low 580521-408 04

  Tämä Jordan 11 Retro Low on korkealuokkainen ulkonäkö ansiosta hieno mokkanahka ylempi ja hienoja yksityiskohtia . Rakennettu läpikuultava ulkopohja, jossa vaaleansininen sävy kulkee sen läpi, kenkä tarjoaa tukevan pidon jalan alla kautta kalanruoto sisennykset tumma navy pods asetettu alle etujalkaterän ja kantapää, sekä aaltoileva kulutuspinnan kuvioita muualla ulkopohjan. Tämän osittain läpinäkyvän alueen läpi näkyy hiilikuitulevy, joka sekä auttaa tukemaan jalkaa että tarjoaa silmiinpistävän esteettisen ilmeen sen ruudukkokoristeen ja sen keskellä olevan teerinvärisen Jumpmanin ansiosta.

  Valkoinen Phylon-vaahtomuovinen välipohja huolehtii vetokyvystä ja mukavuudesta sen pehmustetun sisäpinnan ansiosta. Sen yläpuolella ylempi osa vaihtuu kontrastisiin laivastonsävyihin, ensin Binary Blue kuvioidussa nahkaisessa lokasuojassa ja sitten Blue Moonin vaaleampi sävy mokkanahkaisessa neljännesosan paneelissa ja kantapään päällysteessä. Nahka on miellyttävän kiiltävää, mutta mokkanahka antaa miellyttävän mattapintaisen vaikutelman. Blue Moon -tekstiilikaistaleet ulottuvat kielen alareunasta kielen sivuille ja muodostavat siellä silmukoita, jotka pitävät samansävyisiä nauhoja. Nämä voidaan sitoa kielen Blue Moon -mokkanahan päälle, jonka keskellä on tumman tummansininen tuotemerkkilaikka. Tähän on ommeltu sanat "Jordan" ja "Jumpman" tyylitellyllä valkoisella fontilla, ja niiden väliin on istutettu tiilenpunainen Jumpman.

  Toinen näistä logoista löytyy kielen takaosan laastarista, ja isompi logo on painettu sisäpohjaan. Muuten sisäpuoli on kokonaan päällystetty muhkealla Blue Moon -kangasmateriaalilla, joka antaa pehmeän tunteen jalan ympärille. Ulkopuolella on pieni kantapään kieleke, joka on muodostettu sisävuoren ylimääräisestä materiaalista, ja sen pinnalla on numero 23, joka on sävytetty kengän muista osista tuttuun tiilenpunertavan sävyyn. Lopuksi pieni Jumpman on kirjailtu sen alapuolella olevan mokkanahkapaneelin keskelle, mikä viimeistelee tämän tyylikkään lenkkarin viimeisellä vivahteella tiansinistä.

  • Sukupuoli Lapset
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 580521-408

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä