SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Cherry"

528895-102

Jordan 11 Retro Low 528895-102 01
Jordan 11 Retro Low 528895-102 02
Jordan 11 Retro Low 528895-102 03
Jordan 11 Retro Low 528895-102 04

Elegantti ja elinvoimainen yhdistyvät tässä Jordan 11 Retro Low -kengässä, mikä tekee siitä valtavan houkuttelevan lenkkarin. Kengän nimi on Cherry sen upean Varsity Red -värityksen ansiosta, ja sen perusominaisuus on läpikuultava ulkopohja, jossa on aaltoileva reuna ja kaarevat pitolinjat. Kun nämä lisätään Varsity Red -värisiin korokkeisiin painettuihin kalanruotokuvioihin etujalassa ja kantapäässä, ne antavat käyttäjälle erinomaisen pidon ja tukevan jalansijan. Tämän takana on tukeva, kevyt hiilikuitulevy, jonka keskellä on kirkkaan valkoinen Jumpman. Loput tästä kestävästä rakenteesta on väriltään tummanharmaa, ja vaaleammat osat muodostavat hienovaraisen hunajakennomaisen kuvion. Tämä antaa vankan pohjan, ja valkoinen välipohja huolehtii käyttäjän mukavuudesta, ja se on sekoitus pehmeää Phylon-vaahtomuovia ja kimmoisaa Air-tyynyä, joka kulkee koko kengän pituudelta.

Tämän pohjayksikön päällä lepää kahden kerroksen päällinen - toinen on kiiltävä kiiltonahkainen lokasuoja, joka on sävytetty Varsity Redin säteilevämmillä sävyillä, ja toinen on tyylikäs valkoinen ballistinen verkko. Viimeinen materiaali ulottuu myös kielen yli, kun taas kantapään paneeli on valmistettu sileästä valkoisesta nahasta. Varsity Red Jumpman -mini-logo on kirjailtu kantapään keskelle, mikä on erittäin värikäs korostus. Heti tämän yläpuolella numero 23 on painettu mustalla valkoiseen kantapäälipään kiinnityskohtaan, joka on yhdistetty pehmeään valkoiseen kankaaseen, joka reunustaa kengän sisäpuolta. Itse asiassa, lukuun ottamatta Varsity Red Jumpmania kantapäässä ja kielen takaosassa olevaa mustaa laastaria, joka sisältää myös pienemmän näistä logoista, koko sisus on valkoinen.

Ulkopuolella on nauhamainen nauhoitusjärjestelmä, joka koostuu useista valkoisista nauhoista, jotka ulottuvat ylemmän osan yli ja muodostavat silmukkasilmukat kielen reunalla, ja joka pitää lieriömäiset valkoiset nauhat paikoillaan. Sitten kielen keskelle on ommeltu valkoinen laastari, jonka läpi on kudottu hieman luonnonvalkoinen Jordan- ja Jumpman-teksti. Näiden sanojen välissä on viimeinen Varsity Red Jumpman-siluetti, joka viimeistelee tämän silmäänpistävän lenkkarin säteilevällä kukoistuksella.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Versio Cherry
  • Tyylikoodi 528895-102

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä