SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro Low

  "Closing Ceremony"

  528895-103

  Jordan 11 Retro Low 528895-103 01
  Jordan 11 Retro Low 528895-103 02
  Jordan 11 Retro Low 528895-103 03
  Jordan 11 Retro Low 528895-103 04

  Tämä kuninkaallinen Jordan 11 Retro Low luotiin kunnioittamaan amerikkalaisten urheilijoiden saavutuksia vuoden 2016 olympialaisissa, erityisesti kultamitalin voittanutta koripallojoukkuetta. Sellaisenaan se kulkee nimimerkillä Closing Ceremony ja siinä on erilaisia silmiinpistäviä kultaisia kohokohtia. Sen ulkopohja alkaa tutusta läpikuultavasta kumista, johon on lisätty vaaleansininen sävy. Jalkaterän ja kantapään alapuolella on kiinteät mustat osat, jotka tarjoavat erinomaista pitoa kalanruotoisten pitolinjojen avulla. Näiden ominaisuuksien takana on grafiitin värinen hiilikuitulevy, joka tukee jalkaa. Vaaleanharmaat sävyt rajaavat sen pinnan lempeän hunajakennokuvion, jonka keskellä on suuri valkoinen Jumpman-logo. Tämän tukevan suorituskykyisen teknologian kappaleen yläpuolella on valkoinen Phylon-vaahtomuovinen välipohja, jonka Air-pehmustettu sisäpinta lisää entisestään käyttäjälle tarjottua mukavuutta.

  Päällinen tuo lenkkareihin silmiinpistävän ilmeen Metallic Gold -kiiltonahkaisen lokasuojansa ansiosta. Sen kiiltävässä ulkopinnassa on houkutteleva hohto, joka ulottuu koko kengän ympärille, ennen kuin neljännesosan paneeli vaihtuu korkealaatuiseen ja tyylikkääseen valkoiseen tumbled-nahkaan. Tätä kevyesti värjättyä materiaalia on käytetty myös kantapään päällysteessä ja kielen yläosassa, mikä luo yhtenäisen ja siroa vaikutelman jalan yläosaan. Kielen keskellä on musta merkkiliuska, jonka läpi on kudottu valkoinen Jordan- ja Jumpman-teksti Metallic Gold Jumpman -logon molemmin puolin. Toinen paljon suurempi näistä Jordan Brandin dynaamisista tunnuksista erottuu rohkeasti mustassa sisäpohjassa, jälleen Metallic Gold -värisenä. Se erottuu täydellisesti mustasta sisävuoresta ja kielen takaosasta, johon on ommeltu pieni Jumpmanin neliölaastari.

  Palatakseni ulkoasuun, kengän takaosasta löytyy vielä runsaampia yksityiskohtia. Ensinnäkin Jordanin perinteinen pelipaidan numero 23 on leimattu säteilevällä Metallic Gold -värillä mustaan kantapään välilehteen, joka muodostuu sisävuoresta. Tämän alapuolella, kantapään keskellä, on metallisen kullanvärinen mini-jumppamies, jonka hieno kirjonta viimeistelee lenkkarin ylellisellä kukoistuksella.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 528895-103

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä