SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Concord"

528895-153

Jordan 11 Retro Low 528895-153 01
Jordan 11 Retro Low 528895-153 02
Jordan 11 Retro Low 528895-153 03
Jordan 11 Retro Low 528895-153 04

Tämä Jordan 11 Retro Low perustuu alkuperäiseen high-top-lenkkareihin, jotka julkaistiin 90-luvun puolivälissä ensimmäisenä AJ11:nä. Sinänsä siinä on samanlainen hienostunut värimaailma, jossa on valkoisen ja mustan sävyjä, joiden ansiosta se voidaan yhdistää smokin kanssa. Siinä on myös tuttu läpikuultava ulkopohja, jonka pinnalla on edestakaisin kaartuvat hienovaraiset pitoviivat. Kummassakin päässä osittain läpinäkyvään kumiin on asetettu syvän violetit nystyrät, joiden väritys on kengän lempinimen Concord lähde, koska se on myös violetin sävyn nimi. Herringbone-profiilimuodostelmat tuovat lisää pitoa jalan alle, kun taas niiden välissä näkyvä hiilikuitulevy läpikuultavan kumin takana vahvistaa pohjaa ja antaa kantajalleen vahvan askeleen. Vaikka suurimmassa osassa levyä on kahden tumman harmaan sävyn muodostama hunajakennokuvio, sen keskellä on kirkkaan valkoinen Jumpman-logo.

Paksu kerros valkoista Phylon-vaahtomuovia on pinottu tämän tukevan pohjan päälle, ja sen sisäpuoli on täytetty suurella Air-taskulla, joka ulottuu koko kengän pituudelle. Tämä tarjoaa kattavan mukavuuden jalkojen alla, kun taas sen yläpuolella oleva liioiteltu musta lokasuoja suojaa päällisiä muta- ja likaroiskeilta. Lisäksi tämä suuri osa on valmistettu kiiltonahasta, joten sen pinta kiiltää valossa näyttävästi.

Jalkaterän päällä valkoinen ballistinen verkko lisää kestävyyttä ja hengittävyyttä, ja sama materiaali peittää myös kielen. Kantapää on puolestaan koteloitu sileästä valkoisesta nahasta valmistettuun paneeliin. Sen keskelle on kirjailtu miniatyyrinen Jumpman aivan kengän sisävuoresta muotoillun pienen mustan kantapään kielekkeen alapuolelle. Tähän on leimattu numero 23 valkoisella - viittaus Jordanin kuuluisaan pelipaidan numeroon.

Kantapäälipukkeen pehmeä musta materiaali ulottuu sitten lenkkarin sisälle, levittäytyy sen sisäseinämiin ja sisäpohjaan ja palaa sitten takaisin kielen alapuolelle. Valkoinen Jumpman koristaa sohvan sisäpohjaa, ja sen kirkkaan värinen muoto erottuu täydellisesti sitä ympäröivää tummempaa sävyä vasten. Ulkopuolella valkoisen tekstiilin kaistaleet on kiinnitetty neljänneksen molemmille puolille, jotta saadaan aikaan sen nauhajärjestelmä. Jokaisessa on silmukoitu pää, jota voidaan käyttää paksujen valkoisten nauhojen silmukkana. Näiden alapuolella, kielen keskellä, on musta merkkilaastari, jossa on Jordan- ja Jumpman-teksti valkoisella. Ne on muotoiltu siten, että sanat ovat luettavissa vain sivulta päin, mikä luo kiehtovan ilmeen. Niiden välissä on tummanvioletti Jumpman, joka viimeistelee tämän ikonisen värimallin tyylikkäällä tuotemerkillä.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Versio Concord
  • Tyylikoodi 528895-153

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä