SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Cool Grey"

528895-003

Jordan 11 Retro Low 528895-003 01
Jordan 11 Retro Low 528895-003 02
Jordan 11 Retro Low 528895-003 03
Jordan 11 Retro Low 528895-003 04

Tämä sulava Jordan 11 Retro Low on low-top-versio fanien suosimasta Cool Grey -korkea-topista, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2001. Sellaisenaan siinä on pari hienostunutta harmaan sävyä, joista yksi löytyy ulkopohjasta, jossa se peittää kiinteät kalanruoto-osat etujalan ja kantapään alapuolella. Nämä toimivat yhdessä läpinäkyvän kumin kanssa, joka täyttää loput ulkopohjasta, antaen käyttäjälleen vakaan pohjan kävellä. Pohjayksikön läpikuultavasta osasta, jossa on hento sininen sävy, on mahdollista nähdä tukeva mutta kevyt hiilikuitulevy. Sen vaalean- ja tummanharmaan sävyistä koostuva ruudukkokuvio yhdistettynä sen keskellä olevaan valkoiseen Jumpmaniin antaa sille erottuvan esteettisen ilmeen, joka näkyy jopa keskiprofiilissa, kun levy tulee esiin ulkopohjan alta. Aivan sen yläpuolella on pehmeä valkoinen välipohja, joka on rakennettu pehmoisesta Phylon-vaahdosta ja varustettu täyspitkällä Air-yksiköllä, joka tekee kengästä uskomattoman mukavan käyttää.

Hienostuneemmat värisävyt koristavat sitten ulkopintaa, ensin Gunsmoke-lokasuojan kautta, joka kiertää koko lenkkarin ympäri. Tämä määrittelevä piirre on muodostettu kiiltävästä kiiltonahasta, joka tekee siitä silmäänpistävän, ja sen aaltoileva yläreuna on vastakkain ylellisen nupukin neljännespaneelin kanssa, jonka vaaleampi sävy on Medium Grey. Vaaleanharmaat kankaanpalat kulkevat tämän viimeisen osan poikki, ja ne kiertyvät kielen reunassa takaisin itsekseen tuottaen silmukat, joiden läpi valkoiset nauhat voidaan pujottaa. Nämä paksut, köysityyliset narut risteävät keskiharmaalla nupukilla päällystetyn kielen yli, jonka keskelle on ommeltu merkkilaastari. Tässä Gunsmoke-tekstissä lukee sanat "Jordan" ja "Jumpman" valkoisen Jumpman-logon molemmin puolin.

Sisällä kenkä on vuorattu pehmeällä harmaalla kankaalla, joka peittää kielen takaosan, sisäseinät ja pohjan. Tähän viimeiseen osaan on painettu toinen valkoinen Jumpman, joka on kielen takaosaan ommellun laastarin alla, mutta pienempi. Jordanin pelipaidan numero 23 on leimattu kantapään yläosaan, jossa sisävuori ulottuu yläreunasta ulos muodostaen pienen kielekkeen. Sitten, aivan sen alapuolella, mini valkoinen Jumpman siluetti on taidokkaasti kirjailtu keskelle Medium Grey nupukki kantapää paneeli, mikä kruunaa tämän klassisen Jordan 11 colorway.

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä