SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Emerald"

528895-145

Jordan 11 Retro Low 528895-145 01
Jordan 11 Retro Low 528895-145 02
Jordan 11 Retro Low 528895-145 03
Jordan 11 Retro Low 528895-145 04

Tämän Jordan 11 Retro Low -mallin klassinen mustavalkoinen rakenne on korostettu useilla värikkäillä korostuksilla, jotka antavat sille erottuvan ulkonäön. Sen perustana on läpikuultava kuminen ulkopohja, jossa on ripaus vaaleansinistä, joka saa sen ja välipohjan väliin asetetun hiilikuituvarren näyttämään hohtavan. Kun tämä kevyt muovilevy tulee esiin ulkopohjan takaa keskipohjan puolella, sen vaalean- ja tummanharmaa ruudukkokuvio on selvästi nähtävissä, ja sen keskellä on Emerald Rise Jumpman -logo, joka antaa kengälle lempinimen: Emerald. Ulkopohjassa on myös kaksi mustaa kumiosaa varpaan ja kantapään alapuolella, jotka ovat molemmat läpinäkymättömiä ja joiden poikki kulkee kalanruotoisia pitolinjoja, jotka tarjoavat maksimaalisen pidon jalan alla. Pohjayksikköä täydentää valkoinen Phylon-vaahtomuovivälipohja, jonka sisällä on koko pituudelta kapseloitu Air-tasku, joka tekee kengästä ihanan mukavan käyttää.

Päällinen yhdistää mustan kiiltonahkaisen lokasuojan ja valkoisen neljännesosan sekä perinteisestä nahasta valmistetun kantapään päällysteen. Viisi lisäkaistaletta samaa materiaalia ulottuu saumoista vartalon alareunaa pitkin kielen kummallekin puolelle. Tässä ne luovat silmukat valkoisille nauhoille, jotka pujotetaan valkoisen nahkakielen läpi. Kontrastinen musta paneeli, joka on sijoitettu tämän viimeisen ominaisuuden keskelle, näyttää Jumpmanin siluetin Emerald Risen miellyttävän turkoosin sävyssä, ja sen vieressä on valkoisella tekstillä sanat "Jordan" ja "Jumpman".

Mustaa näkyy myös kauluksen yläreunassa, ja pehmeä materiaali ulottuu kengän sisäpuolelle päällystämään myös vuorin ja sisäpohjan. Toinen Emerald Rise Jumpman erottuu jälkimmäisen pinnalla, ja pienempi on keskellä kielen takaosaan ommellun laastarin keskellä. Takaisin päällisessä, Emerald Rise 23 on lisätty mustaan kantapään kielekkeeseen, joka puolestaan on muotoiltu sisävuoresta. Tämän alapuolella viimeinen Jumpman-logo on kirjailtu varovasti kantapään keskelle mustalla värillä, mikä viimeistelee lenkkarin tyylikkäästi.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 528895-145

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä