SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro Low

  "Georgetown"

  528895-007

  Jordan 11 Retro Low 528895-007 01
  Jordan 11 Retro Low 528895-007 02
  Jordan 11 Retro Low 528895-007 03
  Jordan 11 Retro Low 528895-007 04

  Tämä Jordan 11 Retro Low muistoksi Jordanin pelejä vastaan Georgetown Hoyas aikana hänen pelaa uransa University of North Carolina Tar Heels, erityisesti juhlii hänen ikoninen 1982 suorituskykyä, jossa hän teki mestaruuden voittoheitto viime sekunneilla pelin. Näin ollen se yhdistää Georgetownin rikkaan sinisen ja lempeän harmaan sävyt tyylikkääksi lenkkariksi. Tämä alkaa ulkopohjasta, jonka kevyesti sävytettyä läpikuultavaa osaa vastapainona ovat Midnight Navy -osuudet etujalan ja kantapään alla, jotka eivät ole lainkaan läpinäkyviä. Näissä osioissa on kalanruotoisia pitolinjoja, jotka lisäävät yleistä pitoa jalan alla, kun taas ulkopohjan takana näkyvä hiilikuitulevy auttaa tukemaan jalkaa. Tätä viimeistä ominaisuutta koristaa tummanharmaasta vaaleaan vaihtuva ruudukko, jonka keskellä on Midnight Navy Jumpman.

  Valkoinen välipohja tuo sitten mukavuutta malliin sen Phylon-vaahtomuovirungon ja Air-pehmustetun sisustan avulla, joka ulottuu kantapäästä varpaisiin. Midnight Navy -lakkausnahasta valmistettu kiehtova lokasuoja toimii päällisen alimmaisena kerroksena, ja sen pinta kimaltelee valossa. Tämän yläpuolella kestävä Grey Mist -värinen ballistinen verkko peittää jalkaterän ja päällystää samalla kielen yläosan. Kengän tunnettu nauhajärjestelmä koostuu useista Grey Mist -tekstiilistä valmistetuista nauhoista, jotka muodostavat silmukoita kielen reunaa pitkin ja kiinnittävät valkoiset nauhat tiukasti paikoilleen. Midnight Navy -laastari istuu kielen keskellä, ja sen läpi on kudottu sanat "Jordan" ja "Jumpman" valkoisen Jumpman-siluetin molemmin puolin.

  Samaan aikaan kengän sisäpuoli on pehmustettu pehmeällä Midnight Navy -värisellä päällysteellä vuorauksessa, ja sama väri näkyy kielen takaosassa ja sisäpohjassa. Valkoinen laatikko, jossa on numero 30 syvänsinisin sävyin, kunnioittaa Jordan-malliston 30-vuotisjuhlaa. Kaksi valkoista Jumpman-logoa löytyy myös lenkkarin sisäpuolelta, toinen pohjallisen keskeltä ja toinen kielen alapuolelle ommellusta laastarista. Siellä, missä sisävuori valuu ulos Midnight Navy -kantapään kielekkeeksi, on painettu numero 23, joka viittaa Jordanin kuuluisaan pelipaidan numeroon. Aivan tämän alapuolella, sumunharmaassa kantapään päällysteessä, on lopuksi hienolla valkoisella kirjailulla varustettu Jumpman-merkki.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 528895-007

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä