SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro Low

  "Infrared"

  528895-023

  Jordan 11 Retro Low 528895-023 01
  Jordan 11 Retro Low 528895-023 02
  Jordan 11 Retro Low 528895-023 03
  Jordan 11 Retro Low 528895-023 04

  Tämä Jordan 11 Retro Low sisältää perintö sävy, joka on nähnyt sen lempinimi Infrapuna. Kuten muutkin AJ11:t, sen ulkopohja on osittain läpinäkyvä, mikä paljastaa sen ja välipohjan väliin sijoitetun hiilikuitulevyn. Tämä kevyt varsi on koristeltu hiilensävyillä, jotka luovat kalanruotokuvion sen pinnalle, ja sen keskellä on tummanharmaa Jumpman-kuvio. Ulkopohjan etu- ja kantapäähän on sijoitettu läpinäkymättömiä Infrared 23 -värisiä osioita, joissa houkutteleva punainen sävy kulkee kalanruotoviivojen yli. Tämän päälle on kerrostettu valkoinen välipohja, joka on valmistettu muhkeasta Phylon-vaahdosta ja joka on täytetty Nike Airin täyspitkällä taskulla, joka takaa parhaan mahdollisen mukavuuden.

  Päällisen alaosaa ympäröivä kiiltonahkainen lokasuoja on sävytetty mustaksi, ja sen kiiltävä pinta kiiltää ja kimaltelee valon liikkuessa sen päällä. Kova musta ballistinen verkko peittää sitten päällisen yläosan, joka kattaa myös neljänneksen ja kielen. Air Jordan 11:n kuuluisa nauhamainen nauhoitusjärjestelmä on myös musta, samoin kuin kengän pehmustettu sisus. Infrapuna 23 Jumpman-merkki näkyy pohjassa, mikä antaa sävyn muille logoille, jotka ovat hajallaan koko ylemmässä osassa. Seuraava on kielen keskellä olevassa Pure Platinum -laastarissa. Sen kummallakin puolella on sanat "Jordan" ja "Jumpman" tyylitellyin mustin kirjaimin.

  Kaksi muuta Infrared 23 Jumpman -logoa on sijoitettu eri paikkoihin lenkkarin muissa osissa. Toinen on kudottu kielen alapuolella olevaan laastariin ja toinen on kirjailtu kantapään päällysteen Pure Platinum -nahkaan, ja sen muotoiluun käytetty vaaleanpunainen lanka muodostaa vakuuttavan tonaalisen kontrastin vaaleanharmaata taustaa vasten. Kengän pintaan on ripoteltu mustia pilkkuja, jotka muodostavat silmäänpistävän kuvan kengän takaosan ympärille. Viimeinen vihje Infrapuna 23:sta löytyy kantapään kielekkeestä, jossa perinteinen 23-brändäys on ikonisen punaisen sävyinen ja päättää tämän rohkean Jordan 11 low-top -kengän.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 528895-023

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä