SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"UNC"

528895-106

Jordan 11 Retro Low 528895-106 01
Jordan 11 Retro Low 528895-106 02
Jordan 11 Retro Low 528895-106 03
Jordan 11 Retro Low 528895-106 04

Tämä Jordan 11 Retro Low on kirkas, dikromaattinen rakenne, joka on erittäin houkutteleva. Sen perustana on läpikuultava ulkopohja, jonka läpi kulkee epämääräisen sininen sävy ja aaltoilevat pitolinjat, jotka lisäävät pitoa jalan alla. Näitä tukevat kaksi kalanruotokuvioidulla kulutuspinnalla varustettua koroketta, joista toinen on etujalkaterässä ja toinen kantapäässä ja joissa molemmissa näkyy vaaleansininen sävy, joka tunnetaan nimellä University Blue. Sama sinisen sävy löytyy myös hiilikuituvarresta ulkopohjan ja välipohjan välissä, ja se vuorottelee mustan kanssa muodostaen tyylikkään ruudukkokuvion. Tämä tukee jalkaa, ja sen keskellä on valkoinen Jumpman, joka tuo lenkkareihin ikonisen Jordan-estetiikan.

Samaan aikaan välipohjaan on käytetty valkoista Phylon-vaahtomuovia, ja sen sisäpuolella on täyspitkä Air-yksikkö, joka pehmentää jalkaa. AJ11:n allekirjoitus kiiltonahkainen lokasuoja näkyy tämän yläpuolella, tässä värissä University Blue. Tämän houkuttelevan värisävyn käyttö koko lenkkarin alueella on saanut sille lempinimen "UNC", koska se on samanlainen kuin Pohjois-Carolinan yliopiston käyttämä sininen, joka oli Jordanin alma mater ennen kuin hän liittyi Chicago Bullsiin. Se näkyy jälleen kantapäähän kirjaillussa mini-Jumpmanissa ja valkoisen kielen keskikohdan yli kulkevassa materiaalikaistaleessa, joka korostaa Jordan- ja Jumpman-tekstin sekä toisen logon läsnäoloa, jotka kaikki ovat valkoisia.

Muualla pääosa päällisestä on valmistettu korkealaatuisesta valkoisesta nahasta, kuten myös kantapään päällyste. Lisää valkoisen materiaalin kaistaleita ulottuu ylöspäin saumasta, jossa kiiltävä kiiltonahka kohtaa päällisen, muodostaen kengän unohtumattoman nauhamainen nauhoitusjärjestelmä. Jokainen silmukka kiertyy takaisin itsekseen ja muodostaa silmukat, joiden läpi valkoiset, köyttä muistuttavat nauhat kulkevat. Kengän sisällä pehmeä valkoinen kangas peittää sisäseinät, ennen kuin sisäpohja vaihtuu University Blue -väriseksi, ja viimeinen Jumpman säteilee sen pinnasta valkoisena. Ulkopuolella, jossa valkoinen sisävuori valuu ulos kantapään kielekkeen muotoon, numero 23 näkyy mustana - viimeinen nyökkäys Jordanille, joka viimeistelee tämän ikimuistoisen AJ11 Low -kengän.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 528895-106

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä