SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Midnight Navy"

AR0715-441

Jordan 11 Retro AR0715-441 01
Jordan 11 Retro AR0715-441 02
Jordan 11 Retro AR0715-441 03

Pehmeät materiaalit ja rikkaat värit antavat tälle Jordan 11 Retro -kengälle hienostuneen ilmeen. Se on rakennettu Midnight Navy -ulkopohjan päälle, jossa on kaarevat reunat, joista suurin osa on läpikuultava, mikä tuo esiin hiilikuitulevyn, joka vakauttaa jalkaa, ja valkoisen Jumpmanin sen keskellä. Samaan aikaan kaksi läpinäkymätöntä aluetta, jotka on täytetty kalanruotokuvioisella pitokuviolla, sijaitsevat etujalkaterän ja kantapään alapuolella ja tarjoavat erinomaisen pidon. Jalkaholvin alapuolella ulkopohja taipuu sisäänpäin paljastaen valkoisen välipohjan alapuolella olevan kiehtovan ruutukuvion. Pehmeästä Phylon-vaahtomuovista valmistettua jousitettua komponenttia vahvistaa koko pituudeltaan Air-tyyny, joka varmistaa, että jalka saa riittävästi tukea kantapäästä varpaisiin.

Päällisessä miellyttävien materiaalien käyttö jatkuu samettisella lokasuojalla, joka ympäröi koko kengän. Sen erittäin pehmeä ulkopinta on sävytetty Midnight Navy -sävyillä, samoin kuin sen yläpuolella oleva nupukki. Kengän yläosa on jaettu kantapääpaneeliin ja toiseen segmenttiin, joka on jalkaterän yläosan päällä. Midnight Navy -merkkistä tekstiiliä olevat kaistaleet tulevat esiin tämän viimeisen paneelin, lokasuojan ja kantapään osan välisistä saumoista ja ulottuvat sisäänpäin neljänneksen yli kohti kieltä. Siellä ne muodostavat silmukoita, jotka toimivat silmukoina, joiden läpi Midnight Navy -merkkiset nauhat voidaan pujottaa. Nämä solmitaan saman syvän sinisen sävyisen kielen päälle, joka toistuu vielä kerran lenkkarin sisällä. Tässä se peittää vuorin ja ulottuu sisäpohjaan, johon on painettu kirkkaan valkoinen Jumpman.

Hienostuneen ulkokuorensa lisäksi tätä AJ11-kenkää koristavat useat tyylikkäät aksentit. Yksi niistä on Jumpman ja Jordan-teksti, joka näkyy valkoisena kielen keskellä. Molemmat sanat on kirjoitettu isolla alkukirjaimella, ja kirjaimet on käännetty sivuilleen, ja niiden väliin on sijoitettu valkoinen Jumpman-logo. Korkopaneelissa, joka pullistuu kauluksen Midnight Navy -yläreunasta, on numero 23 paksuin valkoisin numeroin viittauksena Jordanin pelipaidan numeroon. Tämän lisäksi sivusuunnassa kantapäässä on Metallic Silver Jumpman, joka tuo viimeisen kiillon tähän tyylikkääseen Air Jordan -malliin.

  • Sukupuoli Naiset
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi AR0715-441

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä