SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro

  "Space Jam"

  378037-003

  Jordan 11 Retro 378037-003 01
  Jordan 11 Retro 378037-003 02
  Jordan 11 Retro 378037-003 03
  Jordan 11 Retro 378037-003 04

  Tämä Jordan 11 Retro perustuu yhteen varhaisimmista AJ11-lenkkareista, joita Michael käytti vuoden 1995 paluunsa aikana ja vuoden 1996 elokuvassa Space Jam, jonka mukaan se on nimetty. Kuten tuo kenkä, se on rakennettu läpikuultavaan ulkopohjaan, jonka aaltoilevat pitolinjat yhdistyvät kalanruotoviivoihin etujalkaterän ja kantapään alapuolella olevissa läpinäkymättömissä osissa tarjotakseen käyttäjälleen hyvän pidon. Nämä jälkimmäiset alueet ovat väriltään viehättävää violettia, joka tunnetaan nimellä Dark Concord, kun taas niiden ja välipohjan väliin asetettua hiilikuitulevyä koristaa musta ja tummanharmaa ruudukkokuvio, jonka keskellä on kirkkaanvalkoinen Jumpman. Sen yläpuolella oleva Phylon-vaahtomuovinen välipohja on myös valkoinen, ja sen sisään piilotettu täyspitkä Air-yksikkö takaa parhaan mahdollisen mukavuuden jalkojen alla.

  Samaan aikaan ylempi siirtyy tummempiin sävyihin, sen kiiltävä kiiltonahkainen lokasuoja ja ballistinen verkkopaneeli ovat molemmat tyylikkään mustia. Lähes kaikki muu päällisessä on samaa sävyä, aina köysityylisistä nauhoista verkkokieleen ja nahkaiseen kantapään päällysteeseen. Kielen laastari, joka kietoutuu AJ11:n ominaisuuden keskelle, on myös musta, vaikka sen läpi kudottu merkkiteksti on valkoinen ja sen keskellä oleva mini-jumppamies on Dark Concord.

  Kengän sisäpuoli jatkaa salamyhkäistä teemaa käyttämällä mustaa sekä pehmustetussa vuorauksessa, joka myötäilee pehmeästi jalkaa ja nilkkaa, että sisäpohjassa. Kontrastinen Nike Air -brändi erottuu kuitenkin elävästi valkoisena jälkimmäisessä. Takaisin päälliseen, pehmoinen sisävuori valuu ulos kantapään yläosaan ja luo sinne ylösalaisin olevan kartion muotoisen kielekkeen. Normaalisti tämä sisältäisi Jordanin suosima pelipaidan numero 23, mutta tämä lenkkari näyttää sen sijaan valkoisen 45:n kantapään kielekkeessä - viittaus pelaajan baseball-numeroon ja siihen, jota hän käytti väliaikaisesti palatessaan koripalloon. Aivan tämän vieressä on päättävä Dark Concord Jumpman, joka on taidokkaasti kirjailtu sivusuunnassa kantapäähän täydentämään tätä ikonista Air Jordan 11 värimuotoa.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Yhteistyö Space Jam
  • Tyylikoodi 378037-003

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä