SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Win Like 82"

378037-123

Jordan 11 Retro 378037-123 01
Jordan 11 Retro 378037-123 02
Jordan 11 Retro 378037-123 03
Jordan 11 Retro 378037-123 04

Tämä Jordan 11 Retro juhlistaa yhtä Michael Jordanin varhaisimmista onnistumisista - hänen voittoaan vuoden 1982 NCAA-mestaruuskilpailussa. Kengän lempinimi on Win Like 82, ja sen värimaailma noudattaa hänen voittajajoukkueensa, Pohjois-Carolinan yliopiston Tar Heelsin, värimaailmaa. Kenkä on rakennettu kirkkaan ulkopohjan päälle, jonka läpi kulkee valkoinen infuusio, joka paljastaa sen ja välipohjan väliin asetetun hiilikuitupalan. Tämä kevyt levy on koristeltu ruudukkokuvioinnilla, jossa vuorottelevat University Blue ja tummempi Midnight Navy -värit, mikä luo kiehtovan esteettisen ilmeen, kun taas tummansininen Jumpman hyppää sen pinnan yli. Lisää Midnight Navy -sävyjä näkyy varpaassa ja kantapäässä, joissa ne täyttävät kiinteät kumin osat, jotka on vuorattu kalanruotopinnalla, joka auttaa pitoa, jonka aaltomaiset linjat tarjoavat muualla ulkopohjassa.

Kun pohja on näin vahva, kengän muu osa keskittyy mukavuuteen ja tyyliin, ensinnäkin Phylon-vaahtomuovivälipohjan avulla. Sisällä se sisältää Nike Airin täyspitkän tyynyn, joka helpottaa pehmeää askelta, ja sen valkoinen ulkopinta muodostaa voimakkaan kontrastin sen yläpuolelle sijoitetun Midnight Navy -suojalevyn kanssa. Tämä liioiteltu, kiiltävä osa kiertää koko kengän ympäri, ennen kuin muu päällinen palaa samaan alkuperäiseen valkoiseen sävyyn kuin välipohja. Jalkaterän yläosan ja kielen yli ulottuu ballistinen verkko, joka mahdollistaa sekä hengittävyyden että joustavuuden, ja kantapään paneeli on valmistettu korkealaatuisesta valkoisesta nahasta.

Midnight Navy -materiaalin leveä viiva ulottuu kielen toiselta puolelta toiselle ja leikkaa sen keskeltä. Sen päällä on University Blue Jumpman, jota reunustavat valkoiset sanat "Jumpman" ja "Jordan". Samaa vaaleaa sävyä olevat köysimäiset nauhat kulkevat silmukoitujen kangassilmukoiden läpi, jotka puolestaan sijaitsevat valkoisten materiaalikaistaleiden päässä, jotka muodostavat ylempänä olevan verkkomaisen rakenteen. Midnight Navy peittää sitten kengän sisäpinnan ja peittää kaiken muun paitsi pohjassa olevan University Blue Jumpman -logon. Kielen takaosassa on enemmän syvänsinisiä sävyjä vastapainona vaaleammalle University Blue -värille, joka toistuu toisessa Jumpman-siluetissa, joka on kirjailtu kantapään sivulle. Tämä istuu Midnight Blue -kantapään välilehden vieressä, joka puolestaan muodostuu sisäpuolen vuorauksesta ulos valuvasta materiaalista. Numero 23 on ylpeänä leimattu tähän valkoiseen välilehteen, mikä täydentää sopivasti tätä AJ11-juhlavuoden lenkkaria.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 378037-123

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä