SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Win Like 96"

378037-623

Jordan 11 Retro 378037-623 01
Jordan 11 Retro 378037-623 02
Jordan 11 Retro 378037-623 03
Jordan 11 Retro 378037-623 04

Tämä silmiinpistävä Jordan 11 Retro tunnetaan nimellä Win Like 96, sillä se on tehty Chicago Bullsin vuoden 1996 mestaruuden kunniaksi, joka tuli ennätyksellisen kauden päätteeksi. Jordan itse käytti AJ11-mallia koko tämän kauden ajan, joten lenkkari on sekä sopiva kunnianosoitus tuolle voitolle että kunnianosoitus tuolle ikoniselle mallille. Pohjana on klassinen läpikuultava ulkopohja, jossa on ripaus kylmää valkoista. Kirkkaan Gym Red -väriset, kalanruotokuvioisilla pitokuvioilla vuoratut osat näkyvät läpinäkymättömämmin etujalkaterässä ja kantapäässä, kun taas musta ja harmaa hiilikuituinen varsilevy näkyy niiden välissä keskellä jalkaa. Sen keskellä on musta Jumpman, jonka valkoinen ääriviiva saa siluetin erottumaan selvästi läpinäkyvän ulkopohjan takaa. Jalkaterän keskiosassa hiilikuitulevyn ruudukkokuvio näkyy selvemmin, sillä se erottuu ulkopohjan reunan ulkopuolelle. Tämän yläpuolella on puhdas valkoinen välipohja, joka on taottu pehmeästä Phylon-vaahtomuovista, ja sen sisäpuoli on pehmustettu kimmoisalla Air-tyynyllä kantapäästä varpaisiin.

Seuraavana on Gym Red -kiiltonahkainen lokasuoja, jonka kiiltävä pinta kiertää koko kengän ympäri ja antaa sille voimakkaan ilmeen. Sama elinvoimainen punaisen sävy jatkuu myös muualla päällisessä, peittäen ballistisen verkon jalkaterän yläosassa ja kielessä sekä premium-nahasta valmistetun kantapään paneelin. Sen jälkeen se ulottuu kengän sisälle päällystämään muhkean vuoren ja sisäpohjan, johon on leimattu musta Jumpman. Sisäseinissä käytetty materiaali valuu sitten kantapään yli, jolloin siellä on välilehti numerolle 23, joka näkyy mustana.

Kengän integroitu nauhoitusjärjestelmä, joka koostuu kuudesta kangasnauhasta yläosan molemmin puolin, on myös Gym Red -värinen. Kunkin materiaalin lopussa olevat silmukat kiinnittävät Gym Red -nauhat paikoilleen, ja lisää mustaa tuotemerkkiä on kielen keskellä mustan Jordan- ja Jumpman-tekstin sekä toisen logon muodossa. Tämä silmäänpistävä väritys on sitten pyöristetty pois yksi enemmän näistä hyppäämällä tunnuksia kuin musta Jumpman siluetti on taidokkaasti kirjailtu sivusuunnassa kantapäähän viimeisen rohkea kukoistus.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 11
  • Tyylikoodi 378037-623

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä