SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Black Cat"

CU1110-010

Jordan 4 Retro CU1110-010 01
Jordan 4 Retro CU1110-010 02
Jordan 4 Retro CU1110-010 03
Jordan 4 Retro CU1110-010 04

Tämä sulavalinjainen Jordan 4 Retro on tyylikäs, ketterä muotoilu, joka heijastaa sen lempinimeä, Black Cat - nimimerkki, jota käytettiin hellästi viittaus Michael Jordan itse hänen alkuvuosinaan. Lenkkari lepää kumisen ulkopohjan päällä, joka on vuorattu aaltoilevilla pitolinjoilla, jotka on järjestetty eri suuntiin ja jotka tarjoavat korkean tason pitoa jalan alla. Kaaren alapuolella on valkoinen Jumpman-logo, joka on ensimmäinen monista kengässä olevista logoista, ja se on myös sen ainoa valkoinen väri. Musta välipohja parantaa tämän Air Jordanin mukavuutta antavia ominaisuuksia kantapäässä olevan kirkkaan ikkunan läpi näkyvän ilmataskun avulla.

Samaan aikaan ylempi on valmistettu samettimaisesta mustasta nupukista ja mokkanahasta, joka peittää etujalkaterän ja neljänneksen päällysteet, mikä antaa lenkkareille korkealuokkaisen tuntuman. Mustat verkkoalueet tuovat kiehtovaa estetiikkaa jalkineeseen, ja toinen osa on aivan mustan silmänjalan alapuolella. TPU-häkit kiinnittävät nauhat kahteen paikkaan tämän viimeisen ominaisuuden kummallakin puolella pitäen ne tiukasti mustan kielen päällä. Tässä kohtaa hienovarainen värikontrasti on vaalean grafiitin värinen Jumpman, jonka alapuolella on käsinkirjoitettu sana "Flight".

TPU-kolmiot tulevat esiin neljännesosien päällysteistä ennen kuin ne yhdistyvät nauhakoteloihin ja pitävät näin kengän eri osat yhdessä. Niiden yläpuolella sileä musta kaulus suojaa nilkkaa, kun taas niiden takana olevassa mustassa kantapään kielekkeessä on toinen Jumpman, joka tällä kertaa sulautuu mustaan taustaansa ja jonka hieman kiiltävä pinta antaa sille valossa huomiota herättävän kiillon. Sisällä, viimeisenä roiskeena Light Graphite koristaa Jumpman-logon mustassa sisäpohjassa tyylikkään viimeistelyn aikaansaamiseksi.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi CU1110-010

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä