SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Frozen Moments"

AQ9129-001

Jordan 4 Retro AQ9129-001 01
Jordan 4 Retro AQ9129-001 02
Jordan 4 Retro AQ9129-001 03
Jordan 4 Retro AQ9129-001 04

Tämä Jordan 4 Retro lenkkari on saanut lempinimen Frozen Moments viitaten ikoniseen mainokseen vuodelta 1996, jossa legendaarinen koripalloilija jättää puolustajat seisomaan kunnioituksesta, kun hän donkkaa pallon. Mainoksessa on harmaasävyinen väripaletti, joka määrittää jossain määrin kengän sävyt, jotka on peitetty viehättävillä neutraaleilla sävyillä. Neutraali harmaa aloittaa ulkopohjan kärjessä ja kantapäässä, joista ensimmäinen on päällystetty tähtimäisillä rakenteilla ja jälkimmäinen kalanruotoisilla pitolinjoilla. Light Iron Ore täyttää sileän osan keskellä ja toisen osan kalanruotoista kulutuspintaa, joka sijaitsee etujalkaterän alla. Ulkopohjan loppuosa on väriltään Sail, samoin kuin jalkaholvin alla oleva Jumpman.

Samaan aikaan välipohjassa sekoittuu myös eri sävyjä, ensin Sailia varpaan ja sivukyljen ympärillä ja sitten Light Iron Orea polyuretaanirakenteen muissa osissa. Ilmapehmuste näkyy tämän ominaisuuden kantapäässä olevan ikkunan kautta, ja sen kimmoisa rakenne tarjoaa käyttäjälleen korkeatasoista mukavuutta. Päällisessä vuorottelevat Neutral Grey ja Light Iron Ore sen nahka- ja mokkanahkapinnalla. Jälkimmäinen materiaali muodostaa pääpäällysteen, joka ulottuu kantapäästä varpaisiin jalkaterän keskellä, kun taas sileää nahkaa on käytetty etujalkaterässä ja kengän yläosan muotoilevissa paneeleissa. Hengittävä verkkoverkko peittää mustat alueet neljänneksen molemmin puolin ja beigen kielen alaosassa, jotka auttavat tuulettamaan jalkaa. Näiden osioiden välissä on kiiltävät Metallic Silver -nauhahäkit, jotka tuovat lenkkareihin upeaa kiiltoa. Purjeenväriset nauhat kulkevat näiden viuhkanmuotoisten rakenteiden läpi molemmissa päissä, ja Metallic Silver -rakenteiset siivet vahvistavat kengän kylkiä.

Valkoisen sävyt peittävät sisäpinnan, joka peittää kaiken muun paitsi mustan Jumpman-siluetin pohjassa. Kielen takaosan pehmeään pehmusteeseen on ommeltu Air Jordan -laastari, ja sen toisella puolella on Jordan Flight -merkki, jonka beigen pinnan päällä on musta kirjoitus ja luonnonvalkoinen Jumpman. Kantapäähän siirryttäessä mokkanahkapäällysteet kaartuvat alaspäin, jotta jalkaterän takaosan ympärille muotoillulle liioitellulle paneelille jää tilaa. Sen yläosa on muotoiltu kuin yksi nauhahäkki, mutta reiät on täytetty käteväksi vetokielekkeeksi. Lopuksi Jumpman-logo nousee sen keskeltä ylös hillityssä luonnonvalkoisessa sävyssä täydentämään tämän viehättävän lenkkarin.

  • Sukupuoli Naiset
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi AQ9129-001

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä