SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Lightning"

CT8527-700

Jordan 4 Retro CT8527-700 01
Jordan 4 Retro CT8527-700 02
Jordan 4 Retro CT8527-700 03
Jordan 4 Retro CT8527-700 04

Tämä Jordan 4 Retro -lenkkari on saanut nimityksen Lightning, joka kuvastaa sen dynaamista värinkäyttöä. Tästä huolimatta sen ulkopohja alkaa hillitymmillä sävyillä, sillä suurin osa sen pinnasta on väriltään Dark Blue Grey - sulava sävy jossain mustan ja harmaan välissä. Tämän vastakohtana on valkoinen laikku etujalkapohjan alapuolella ja toinen sileä kumipala ulkopohjan keskellä. Tämän viimeisen kappaleen keskellä Tour Yellow Jumpman -logo tarjoaa vihjeen siitä, mitä päälliseen on tulossa. Samaan aikaan monisuuntaiset kalanruotoiset pitokuviot tekevät kantajasta vakaasti jaloissaan, ennen kuin valkoinen välipohja lisää mukavuutta kantapäässä näkyvän Air-yksikön avulla.

Ulkopohjan tummansinisen harmaat osat ulottuvat välipohjaan varpaiden ympärillä ja sivusivulla, jossa kartiomainen osa jakaa pohjan valkoisen polyuretaaniosuuden, mikä luo kiehtovan esteettisen ilmeen. Tämän päällä lepää Durabuckin päällinen, joka on täytetty Tour Yellow -sävyillä. Tämä upea hiekanvärinen sävy peittää etujalkaterän päällysteen, koko kenkää edestä taaksepäin ympäröivän materiaalin ja jalkaterän yläosaa ympäröivän neljännesosan. Musta verkko luo omituisen vaikutelman kolmella alueella tämän viimeisen paneelin päällä, mukaan lukien kielen alaosassa. Tässä se ulottuu Tour Yellow -nauhojen taakse ja sulautuu kielen sisään.

Kielen molemmin puolin on kaksi mustalla kiiltävällä pinnoitteella päällystettyä häkkiä, joihin nauhat mahtuvat. Tummansinisenharmaa rakenteellinen siipi on kiinnitetty ylempään siipeen kummallakin sivulla, ja sen toinen pää on sijoitettu Air-ikkunan yläpuolella olevaan päällysteeseen. Sisäpohja tuo lisää valkoista korostusta, ja sen pintaa koristaa tummansininen harmaa Jumpman, ennen kuin samettinen Tour Yellow -kangas antaa pehmeyttä nilkkojen ympärille, koska se muodostaa sisäpohjan. Kielen tummansininen harmaa takaosa on samalla tavalla pehmustettu, ja siinä on Tour Yellow -laastari, johon on ommeltu musta Air Jordan -teksti.

Kengän takaosassa suuri kantapään paneeli on valmistettu Tour Yellow Durabuckista, joka sopii yhteen muun päällisen kanssa. Sen pintaan on upotettu musta Jumpman-siluetti, jonka reunalla oleva hienovarainen ompelurivi korostaa kuuluisaa logoa entisestään. Lopuksi neliskanttinen Jordan Flight -merkki on sijoitettu kielen päälle, ja sen musta pinta toimii täydellisenä taustana vaaleanharmaalle Jumpmanille ja Tour Yellow Flight -tekstille, joita vasten se erottuu.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi CT8527-700

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä