SPORTSHOWROOM

  Jordan 4 Retro

  "Midnight Navy"

  DH6927-140

  Jordan 4 Retro DH6927-140 01
  Jordan 4 Retro DH6927-140 02
  Jordan 4 Retro DH6927-140 03
  Jordan 4 Retro DH6927-140 04

  Vaaleat sävyt, jotka löytyvät tästä Jordan 4 Retro -mallistosta, luovat tyylikkään lenkkarin tyylikkään estetiikan. Jalkapohjan alla oleva ulkopohja, jonka kaikensuuntaiset kalanruotokuvioiset pitokuviot antavat erinomaisen tuen, yhdistää kaikki neljä kengässä käytettyä väriä. Vaalean savunharmaa on ensimmäinen, joka peittää kaksi osaa kantapäässä ja varvassuojuksessa, kun taas valkoinen täyttää sileän osan, joka alkaa kantapäästä ja siirtyy keskijalan alapuolelle, ja sen keskeltä säteilee Fire Red Jumpman. Kolmas värisävy, tämä kirkas karmiininpunainen sävy, näkyy myös etujalkaterän alapuolella olevassa oudon muotoisessa osassa, ja loput ulkopohjasta on väriltään hämäränsinistä, joka tunnetaan nimellä Midnight Navy. Tämä rikas sävy jatkuu ylöspäin välipohjan kärjessä ja sivusivulla, jossa se kaartuu ylöspäin muodostaen pienen kumpareen keskijalkaterässä. Samaan aikaan välipohjan keskiosassa on valkoinen kerros Light Smoke Grey -värin alla, ensin mainitussa on näkyvä Air kantapäässä ja jälkimmäisessä on Midnight Navy -värisiä täpliä.

  Päällinen on valmistettu valkoisesta nahasta, jossa on sileä pinta. Tämä hieno materiaali muotoilee etujalkaterän päällysteen, kengän keskellä kulkevan pääpaneelin, neljänneksen ja kauluksen. Kahta ensimmäistä segmenttiä reunustavat samansuuntaiset ompeleet, jotka antavat koko lenkkarille hienosti muotoillun ilmeen. Kantapäässä on suuri paneeli, jonka yläosassa on viuhkanmuotoinen vetokieleke, jonka kuoppaisesta pinnasta on helppo pitää kiinni. Kengän vaalean savunharmaassa ulkopinnassa on sama pilkullinen efekti kuin välipohjassa, ja siihen on kohokuvioitu Midnight Navy Jumpman. Yläosassa sen vetokieleke nousee hieman korkeammalle kuin valkoinen yläreuna, joka on paksusti pehmustettu nilkan suojaamiseksi. Tämä pehmeä pehmuste muodostaa sisävuoren aina Midnight Navy -merkkiseen sisäpohjaan asti. Valkoinen Jumpman asuu jälkimmäisen ominaisuuden päällä, kun taas sama sävykontrasti löytyy sen yläpuolelta kielen alapuolelta, kun sen Midnight Navy -pintaa koristaa valkoinen Air Jordan -laastari. Täällä on kuitenkin lisävaihtelua Fire Red -ompeleiden kautta, jotka muodostavat suorakulmion laastarin reunan ympärille.

  Takaisin ulommalla, joukko kiehtovia ominaisuuksia peittää jalan yläosan. Etujalkaterän päällysteen takaa kärkeen ja kielen suuntaan on valkoinen verkko, joka antaa varpaiden hengittää. Kaksi muuta samanlaista verkkoaluetta koristaa neljännesosan sivuja ja tarjoaa lisää ilmavuutta kylkien kautta. Aivan näiden takana ovat kolmionmuotoiset siivet, jotka tukevat sivuseiniä. Ne on päällystetty samalla sekavärillä kuin välipohja ja kantapohja, ja ne yhdistyvät Midnight Navy -nauhahäkkeihin kielen kummallakin puolella. Kielen alareunassa on vielä kaksi muuta, joiden viuhkamaiset silmukat pitävät valkoiset nauhat tiukasti kengän yläosassa. Lopuksi valkoisessa kielessä on neliön muotoinen laastari samassa sävyssä, ja siihen on ommeltu Midnight Navy Jumpman Fire Red Flight -tekstin yläpuolelle, mikä viimeistelee tämän Jordan 4:n värikkäällä koristeella.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi DH6927-140

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä