SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Military Black"

DH6927-111

Jordan 4 Retro DH6927-111 01
Jordan 4 Retro DH6927-111 02
Jordan 4 Retro DH6927-111 03
Jordan 4 Retro DH6927-111 04

Tämä Jordan 4 Retro -lenkkari on saanut lempinimen Military Black, mikä kertoo sen yhteydestä fanien suosimaan julkaisuun 80-luvun lopulta. Tämä uusi versio on samankaltainen, ja sen hienostunut ulkoasu muistuttaa sen vastinetta, mutta voimakkaat mustat korostukset erottavat sen toisistaan. Osa niistä näkyy kalanruotoisessa ulkopohjassa, jossa on neutraalinharmaa kantapää, valkoinen etupuolisko ja kaksi mustaa osaa, toinen etujalkaterän alla ja toinen keskellä. Aivan tämän viimeisen osan keskellä on valkoinen Jumpman, ja neutraalinharmaa, tähtijonoilla kohokuvioitu varvassuojus täydentää kengän pitävän perustan.

Mukavuutta vetovoiman rinnalla tuo pehmustettu valkoinen välipohja, joka on täynnä pörröistä Nike Airia. Tämä näkyy kantapäässä olevasta ikkunasta, jonka yläpuolella on musta lokasuoja, joka suojaa sileää valkoista nahkaa. Neutraalinharmaa mokkanahka ympäröi varpaat ja ulottuu takaisin keskijalkaterään, jossa valkoinen välipohja kaartuu ylöspäin ja jakaa mustan lokasuojan sivusivulla. Valkoiset rasteroidut osat istuvat mustan materiaalin päällä neljänneksessä ja jalkaterän yläosassa heti varpaan takana, kun taas mustat TPU-nauhahäkit valkoisen eyestayn alareunassa ja yläosassa pitävät nauhat paikoillaan. Ylimmät häkit liittyvät Neutral Grey -muovin paloihin, jotka puolestaan tulevat esiin kyljissä olevasta nahkapaneelista, mikä antaa kengälle valtavan rakenteellisen tuen.

Jalkineen päällä on pehmustettu valkoinen kieli, johon on ommeltu neliönmuotoinen laastari. Tämäkin ominaisuus on valkoinen, joten sitä vasten siluettina oleva musta Jumpman näyttää hyppäävän pois sen pinnalta. Kengän takaosassa kyljistä ulottuvat nahkapaneelit kaartuvat alaspäin, jotta tilaa jää rohkealle mustalle kielekkeelle, joka peittää suurimman osan kantapäästä. Sen yläosa muistuttaa TPU-nauhahäkkejä, mutta siinä on reikien sijasta kohokuvioidut neliöt, ja sen keskellä on toinen valkoinen Jumpman. Sama estetiikka on luotu sisäpohjaan, jonka mustalla pinnalla on jälleen kerran Jordan Brandin kuuluisa logo valkoisena, mikä täydentää lenkkarin vakuuttavalla sävykontrastilla.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi DH6927-111

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä