SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Motorsports"

308497-117

Jordan 4 Retro 308497-117 01
Jordan 4 Retro 308497-117 02
Jordan 4 Retro 308497-117 03
Jordan 4 Retro 308497-117 04

Tämä Jordan 4 Retro on saanut inspiraationsa Michael Jordanin superpyörätiimin 4-vuotisjuhlan kunniaksi tehdystä värityksestä, ja sen lempinimi on osuvasti Motorsports. Sen värit heijastavat moottoripyörätiimin värejä, alkaen ulkopohjasta. Tässä tarttuvassa ominaisuudessa on vaaleanharmaa sävy kantapäässä ja kärjessä ja kaksi valkoista osaa keskellä jalkaa suuremman Varsity Blue -värisen osan vieressä. Suurin osa näistä osista on vuorattu kalanruotokuvioisilla syvennyksillä, jotka siksakkeilevat edestakaisin ja tarjoavat ensiluokkaisen pidon jalan alla, mutta keskimmäinen valkoinen osa on sileä ja siihen on kohokuvioitu Varsity Blue Jumpman.

Runsassävyisempiä sinisiä sävyjä näkyy välipohjan etupuolella, erityisesti sivupuolella. Mustat ja valkoiset kerrokset muodostavat sitten loput polyuretaaniominaisuudesta, ja näkyvä Air-yksikkö istuu kantapään alla tarjoten käyttäjälleen erinomaista mukavuutta. Päällisessä sileä valkoinen nahka antaa kengälle tiettyä siroutta, sillä se muodostaa etujalkaterän päällysteen, kantapäästä varpaisiin kulkevan paneelin, kauluksen ja silmänvarren. Leveä valkoinen verkko on neljäsosan poikki sekä sen sivuilla että edessä, ja musta materiaali on sijoitettu suoraan sen taakse dynaamisen sävykontrastin aikaansaamiseksi. Mustat rakenteelliset siivet ulottuvat nahkakielekkeistä verkon yli ja kiinnittyvät Varsity Blue -nauhahäkkeihin silmien yläosassa. Nämä kiinnittävät valkoiset nauhat ylhäällä, ja kaksi muuta pitävät asiat paikoillaan alhaalla.

Kielen hopeanharmaa neliö antaa lenkkareille miellyttävän kiillon. Musta Flight-teksti näkyy siinä Varsity Blue Jumpmanin alla, ja toinen logo koristaa mustaa sisäpohjaa. Tämä houkutteleva sinisen sävy jatkuu kielen alapuolella, jossa on valkoinen laastari, johon on ommeltu Varsity Blue Air Jordan -kirjaimet. Kengän takaosan täyttää suuri musta kantapääpaneeli, jonka yläpuoli on muotoiltu käteväksi vetokielekkeeksi. Viimeinen Jumpman-siluetti on kohokuvioitu siihen, ja Varsity Blue -sävyt koristavat ikimuistoisen siluetin voimakkaan lopputuloksen.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi 308497-117

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä