SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"Bred"

308497-060

Jordan 4 Retro OG 308497-060 01
Jordan 4 Retro OG 308497-060 02
Jordan 4 Retro OG 308497-060 03
Jordan 4 Retro OG 308497-060 04

Tämä salamyhkäisen näköinen Jordan 4 Retro OG -lenkkari kantaa nimeä Bred sen syvän mustan yläosan ja elinvoimaisen punaisen korostuksen ansiosta. Jälkimmäinen sävy löytyy kantapäästä ja pitävän ulkopohjan kärjistä, ja suurin osa tästä ominaisuudesta on Cement Grey -väriä. Kaksi Summit White -kumin aluetta on etujalkaterän ja kaaren alla, joista ensimmäinen on vuorattu vinosti ja jälkimmäinen on Fire Red Nike -brändäys. Kaksi näistä sävyistä pääsee välipohjaan, joka on Cement Grey, jossa se liikkuu varpaan ympärillä ja sivusuunnassa, ja Summit White muualla jalassa. Kantapään alapuolella ja välipohjassa olevan kirkkaan ikkunan läpi näkyvässä taskussa on kapseloitua ilmaa, joka tarjoaa käyttäjälleen pehmeän, pomppivan alustan, jonka päällä kävellä.

Tämän tukevan pohjan ja päällisen yhdistää tyylikäs musta lokasuoja. Tämän yläpuolella pääosa päällisestä on valmistettu kolmesta kerroksesta sileää mustaa nupukkia, joista yksi ympäröi jalkaterän pohjaa, toinen kantapäästä varpaisiin jalkaterän keskellä ja viimeinen peittää neljänneksen aina kaulukseen asti. Tummat nauhat kulkevat tämän viimeisen osan silmukoiden läpi, ja mustasta verkosta tehdyt laikut koristavat sen sivuja ja etuosaa. Sementinharmaat TPU-paneelit ovat silmäpalkin molemmin puolin ylä- ja alapuolella, ja kussakin niistä on yhdeksän reikää, joihin nauhat mahtuvat ja jotka pitävät ne tukevasti paikoillaan. Musta kieli on näkyvissä niiden alla, ja sen huipulla on neliönmuotoinen laastari, jossa on tulipunainen hyppymies ja valkoinen teksti, jossa lukee "Flight".

Kengän sisällä on lisää tulipunaista, ensin pohjassa ja sitten kielen takaosassa, johon on ommeltu Air Jordan -laastari. Mustaa Nike Air -tekstiä on painettu sisäpohjaan, ja sen ympärille nousevat sisäseinät ovat sementinharmaat. Ulkopuolella mustat kolmionmuotoiset siivet yhdistävät ylimmät nauhakotelot kylkiin, ja musta kantapääpaneeli täydentää lenkkarin takaosan. Sen yläosassa on viuhkamainen kantapään veto, ja sen keskellä on vielä viimeiset rohkeat Nike Air -brändit, jotka on kohokuvioitu sementinharmaan sävyillä, mikä viimeistelee tämän ikonisen Air Jordan -värimallin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi 308497-060

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä