SPORTSHOWROOM

  Jordan 4 Retro

  "Pure Money"

  308497-100

  Jordan 4 Retro 308497-100 01
  Jordan 4 Retro 308497-100 02
  Jordan 4 Retro 308497-100 03
  Jordan 4 Retro 308497-100 04

  Tämä Jordan 4 Retro on puhdas ulkoasu, joka on peräisin sen enimmäkseen yksivärisestä ulkopinnasta, kun taas erilaiset tyylikkäät yksityiskohdat antavat sille ylellisen laadun, joka on saanut sille lempinimen Pure Money. Ulkopohja on valkoinen-valkoinen, aivan kuten muu lenkkari, ja tämä tyylikäs sävy peittää etupuolen varvassuojuksen, kalanruotoiset pitokuviot jalkaterän pääosan läpi ja sileän osan sen keskellä. Ainoa poikkeus tästä on Pure Platinum Jumpman -merkkinen hyppymies jalkaholvin alapuolella - hienovarainen sävyvaihtelu. Välipohja on myös valkoinen kantapäästä varpaisiin, mukaan lukien jalkaterän takapuolella oleva osa, jossa on näkyvä Nike Air, osa, joka kiertyy varpaan ympärille ja luo kaltevan kaaren jalkaterän sivukylkeen, sekä yläkerros, joka suojaa sen yläpuolella olevaa nahkaa.

  Kun siirrytään ylempään osaan, loistava valkoinen sävy jatkuu oikean ja synteettisen nahan eri kerroksissa, jotka luovat Jordan 4:n ikonisen ilmeen. Kolme valkoista verkkoa, jotka on sijoitettu sivuille ja nauhojen etupuolelle, auttavat tuulettamaan jalkaa ja luovat samalla kiehtovan esteettisen ilmeen. Valkoisesta nahasta valmistetut rakenteelliset kolmiot nousevat kengän kyljistä ja yhdistyvät Metallic Silver -silmälasien kanssa silmälasien yläosassa. Nämä tuovat lisää voimaa ja vakautta sivuseiniin, ja kromiset häkit nauhojen toisessa päässä pitävät jalan tukevasti paikallaan.

  Täysin valkoinen teema jatkuu kengän sisällä, ja se peittää samettiset sisäseinät ja pohjan, johon on painettu Metallic Silver Jumpman. Toinen näistä dynaamisista logoista löytyy Jordan Flightin kielilapusta, tällä kertaa luonnonvalkoisena, ennen kuin viimeinen logo ilmestyy kantapäähän. Tämä viimeinen Jumpman on tehty kiiltävämmästä kromista, joka tuo näyttävän kiillon jalkaterän takaosaan. Lopuksi Air Jordan -merkki on ommeltu kielen alapuolelle ja Pure$-teksti on kirjailtu kantapään sisäpuolelle täydentämään lenkkarin tyylikkäästi.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi 308497-100

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä