SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Red Thunder"

CT8527-016

Jordan 4 Retro CT8527-016 01
Jordan 4 Retro CT8527-016 02
Jordan 4 Retro CT8527-016 03
Jordan 4 Retro CT8527-016 04

Rohkea yhdistelmä mustaa ja punaista tässä Jordan 4 Retro on nähnyt sen nimeksi Red Thunder. Ensin mainittu sävy täyttää suuren osan ulkopohjasta, jonka kalanruotoiset pitomuodostelmat on järjestetty eri kulmiin tarjoamaan kattavaa tukea jalan alle. Ainoat poikkeukset tummasta värisävystä ovat kirkkaan purppuranpunainen laastari etujalkaterän alapuolella ja valkoinen Jumpman-logo jalkaterän kaaren alapuolella. Välipohjaan siirtyessä voidaan nähdä lisää punaisia vivahteita mustien osien välissä kärjessä ja sivukyljessä, ja kantapäässä näkyvä Air-yksikkö paljastaa sen sisältämän pehmeän pehmustuksen.

Samaan aikaan ylempi on muodostettu useista kerroksista mustaa Durabuckia, ja päällys kietoutuu etujalkaterän ympärille, ja toinen suuri osa läpi etureunan, neljänneksen ja kantapään. Lisää mustaa materiaalia ulottuu aina keskikannen kaulukseen asti, mikä antaa lenkkareille hienostuneen ilmeen, kun taas punaiset välähdykset näkyvät neljänneksellä ja nauhojen alapuolella olevien verkkojen takana. Vaikka ne ovatkin mustat, ne kulkevat purppuranväristen TPU-häkkien läpi silmien ylä- ja alapuolella, ja takimmainen pari on kiinnitetty rakenteellisiin mustiin kolmioihin, jotka tulevat ulos kengän kyljistä.

Jalkaterän takaosassa on musta kuminen kantapääpaneeli, johon on kohokuvioitu vaaleanharmaa Jumpman. Tämän yläpuolella on vetokieleke, joka muistuttaa nauhahäkkejä, mutta jossa on reikien sijasta korotettuja lohkoja, jotta siitä olisi helppo pitää kiinni. Sisällä kengän vuori on valmistettu ylellisestä mustasta materiaalista, joka lepää pehmeästi nilkkaa vasten, ja mustassa pohjassa on toinen luonnonvalkoinen Jumpman. Kauluksen yläpuolella ylpeänä seisoo pullea kieli. Sen purppuranpunainen alapuoli on hyvin pehmustettu ja sisältää Air Jordan -tekstillä varustetun laastarin, kun taas sen yläpuolella on neliönmuotoinen Air Jordan Flight -merkki, jonka musta tausta korostaa luonnonvalkoista Jumpman-siluettia ja sen alla olevaa punaista tekstiä, jotka viimeistelevät tämän voimakkaan Jordan 4 -lenkkarin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi CT8527-016

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä