SPORTSHOWROOM

  Jordan 4 Retro

  "Royalty"

  308497-032

  Jordan 4 Retro 308497-032 01
  Jordan 4 Retro 308497-032 02
  Jordan 4 Retro 308497-032 03
  Jordan 4 Retro 308497-032 04

  Tämän Jordan 4 Retro -mallin mustavalkoista ulkopintaa on elävöitetty käyttämällä erottuvia kultaisia efektejä, jotka tuovat vahvan yksinoikeuden tunteen. Yksinkertainen mutta tyylikäs väritys löytyy kumipohjasta, jonka monisuuntaiset kalanruotopintaiset kulutuspinnat antavat käyttäjälle ympärivuotisen pidon. Kantapäässä ja etujalkaterän alapuolella ne ovat rohkean mustan sävyiset, ja samaa väriä on myös varvassuojuksen tähdenmuotoisissa koristeissa. Valkoinen väri täyttää keskijalan osan, mukaan lukien jalkaholvin alapuolella oleva sileä osa, jonka keskellä oleva Jumpman-kuvio on viimeisenä mustana. Tämä ominaisuus tukee itsevarmaa askelta, ja välipohja keskittyy mukavuuteen Air-tyynyn avulla. Tämä näkyy kantapohjan alapuolella olevan välipohjan valkoisessa kerroksessa olevasta kirkkaasta ikkunasta, joka ulottuu myös kylkiä pitkin ja varpaiden ympärille. Tämän yläpuolella on toinen musta kerros, joka heijastaa ulkopohjan kontrastista värimaailmaa.

  Välipohjassa on viimeiset valkoiset merkit tässä lenkkarissa, mutta musta on jälleen päällisen näkyvin väri. Se peittää tyylikkään mokkanahan, joka muodostaa kerroksia etujalkaterässä, kengän keskellä kantapäästä varpaisiin, neljännesosassa ja kauluksessa. Tämän materiaalin käyttö antaa tälle AJ4-kengälle todella ylellisen ulkonäön, joka yhdistettynä runsaisiin kultaisiin yksityiskohtiin selittää sen lempinimen - Royalty. Ensimmäinen näistä häikäisevistä efekteistä näkyy kiiltävänä silmänjalan ylä- ja alaosassa Metallic Gold -nauhahäkkien muodossa. Kukin niistä on viuhkan muotoinen, ja niissä on yhdeksän silmäkulmaa, jotka mahdollistavat erilaisia vaihtoehtoja kengän mustien nauhojen muotoiluun, ja takimmaiset ovat yhteydessä mustiin kolmionmuotoisiin siipiin, jotka vahvistavat kengän rakenteellista eheyttä. Näiden neljännesosan piirteiden joukossa on kolme mustaa verkkoaluetta, jotka helpottavat jalkaterän yläosan tuuletusta ja tarjoavat samalla kiehtovan esteettisen ilmeen.

  Mustan mokoman käyttö jatkuu kielen päällä, jossa on musta kudottu etiketti, johon on taidokkaasti kirjailtu Metallic Gold Jumpman ja Flight-teksti samalla kultaisella langalla. Lisää tyylikkäitä mustia sävyjä on kengän sisäpuolella, jossa se peittää kaiken muun paitsi kullanvärisen Jumpman-logon. Ulkopuolella mokkanahkakerrosten väliin on sijoitettu muotoiltu kantapääpaneeli, joka antaa jalkaterän takaosalle runsaasti luonnetta. Kuten suuri osa lenkkarista, se on musta, ja se on muotoiltu tuulettimeksi, joka sopii yhteen valettujen silmukoiden kanssa, paitsi että niissä, joissa on reikiä, on kohokuvioidut kuutiot, mikä tekee siitä kätevän vetokielekkeen, jonka avulla kenkä saadaan helposti jalkaan. Tämän alapuolella on viimeinen näyttävä piirre - Metallic Gold Jumpman, joka viimeistelee tämän kuninkaallisen Air Jordan -lenkkarin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi 308497-032

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä