SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Thunder"

DH6927-017

Jordan 4 Retro DH6927-017 01
Jordan 4 Retro DH6927-017 02
Jordan 4 Retro DH6927-017 03
Jordan 4 Retro DH6927-017 04

Tämä Jordan 4 Retro tuo takaisin erittäin haluttu värimuunnos tunnetaan Thunder jonka silmiinpistävät kontrastit tekevät siitä silmäänpistävän lenkkari. Siinä on paksu pohjayksikkö, jonka mustassa ulkopohjassa on eri osia, joissa on kalanruotokuvioisia pitokuvioita, joista kukin on suunnattu eri suuntaan tarjoamaan korkealaatuista pitoa jalan alla. Etujalkaterän alapuolella osassa ulkopohjaa on Tour Yellow -sävyjä, jotka luovat voimakkaan vastakkainasettelun sitä ympäröivään tummempaan sävyyn, kun taas valkoinen Jumpman lisää hienovaraisemman sävyvaihtelun ulkopohjan keskelle. Tämä vaikutus ulottuu välipohjaan, joka on musta pääasiassa varpaan ja sivukyljen ympärillä, ja Tour Yellow -väri on voimakkaammin läsnä kantapäässä ja keskisivulla. Air-yksikkö näkyy välipohjan kantapäässä olevasta kirkkaasta ikkunasta, joten tätä jousitettua ominaisuutta voi tarkastella ulkopuolelta.

Päällinen on suurelta osin valmistettu sileästä mustasta nupukista, mikä antaa sille häiveettömän ulkonäön ja ylellisen tuntuman. Tämä materiaali muodostaa paneelit etujalkaterän ympärille, kerroksittain kengän keskelle, kauluksen ympärille ja neljännesosan poikki. Jälkimmäisessä osassa on Tour Yellow -värisiä alueita leveän mustan verkkomateriaalin takana - rakenteet, jotka auttavat ilmastoimaan jalkaa. Näiden välissä on lisää värien välähdyksiä, kun Tour Yellow -nauhahäkit sijaitsevat silmänjalan ylä- ja alapuolella. Niissä on viuhkamaisia silmukoita, jotka pitävät kiinni mustista nauhoista, ja kummallakin puolella olevat ylimmät silmukat yhdistyvät mustiin kolmionmuotoisiin siipiin, jotka antavat rakennetta, kun ne ulottuvat alaspäin sivuseiniin.

Toinen valettu pala mustaa materiaalia on sijoitettu aukkoon, jonka overlay on jättänyt, joka kaartuu matalalle kantapään ympärille, sen yläpää on muotoiltu vetokielekkeeksi, ja sen keskellä on valkoinen Jumpman-logo. Tämä erottuva mustavalkoinen asetelma toistuu sisäpohjassa, jota ympäröivät mustat pehmustetut sisäseinät, jotka ulottuvat ylöspäin kohti paisutettua kieltä. Tour Yellow peittää tämän jälkimmäisen ominaisuuden kääntöpuolen, ja siihen on ommeltu Air Jordan -laastari. Samaan aikaan sen mustaa yläosaa koristaa suuri neliönmuotoinen etiketti, jossa näkyy viimeinen valkoinen Jumpman-siluetti sanan "Flight" yläpuolella viimeisellä Tour Yellow -värillä, joka viimeistelee tämän halutun värimallin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi DH6927-017

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä