SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro x A Ma Maniére

"Violet Ore"

DV6773-220

Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 01
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 02
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 03
Jordan 4 Retro x A Ma Maniére DV6773-220 04

Rikkaiden sävyjen sekoitus, joka löytyy tästä Jordan 4 Retro x A Ma Maniére -yhteistyöstä, tekee lenkkarista täynnä hienostuneisuutta ja tyyliä. Koko kenkä perustuu vakaaseen ulkopohjaan, jonka monisuuntaiset kalanruotokuviot tarjoavat erinomaisen pidon. Tämä ominaisuus alkaa myös luoda mallin sävytasapainoa, ensinnäkin kermanvärisellä musliinin sävyllä etujalkaterän läpi ja kaaren alapuolella, joka tuo mieleen retrotunnelmia. Burgundy Crush tuo sitten tyylikkään kosketuksen kengänkärkeen, kantapään ympärille ja Nike-brändäykseen ulkopohjan sileässä keskiosassa.

Välipohjassa on puolestaan enemmän musliinin sävyjä, ja sen kantapäässä on näkyvä ikkuna kummallakin puolella, joka osoittaa sen sisällä olevan kimmoisan Air-teknologian. Tämä antaa käyttäjälle laadukasta mukavuutta, ja kantapään ympärillä ja kummallakin sivulla kulkeva musta kerros auttaa suojaamaan päällisen mudalta ja lialta. Päällinen on valmistettu sileästä nupukista, jonka violetti sävy tunnetaan nimellä Violet Ore. Tämä täyttää kaiken etujalkaterän päällysteestä kaulukseen, mikä antaa lenkkareille tyylikkään ulkonäön.

Verkkoverkko on nähtävissä molemmin puolin neljännestä sekä nauhojen alaosassa, joka on Violet Ore. Nämä kulkevat TPU-pitsikorien läpi silmäpohjan molemmissa päissä, jotka on koristeltu samalla lempeällä violetilla. Kaksi ylintä on yhdistetty kantapään molemmin puolin oleviin rakenteellisiin siipiin, jotka ovat jälleen Violet Ore -värisiä ja joiden geometrinen muoto antaa lenkkarille lisätukea.

Kengän sisäpuolella ylellinen tikattu vuori peittää seinät ja pohjan, mikä antaa mukavan tunteen jalkaterän ympärille. Valkoinen A Ma Maniére -laastari on sisäpohjassa, ja siinä näkyy pieni Jumpman ja Michael Jordanin allekirjoitus. Tikattu materiaali näkyy myös kielen takaosassa, kun taas sen yläosaa koristaa neliönmuotoinen Violet Ore -tarra, jonka vasemmassa reunassa on hienovarainen A Ma Maniére -logo, oikeassa Jumpmanin siluetti ja molemmissa sana "Flight" valkoisella kirjoitettuna.

Kengän takaosassa musta valettu kantapääpaneeli on sijoitettu Violet Ore -päällysteen sisään, kun se kaartuu kohti välipohjaa. Nike Air -brändi on kohokuvioitu sen keskelle Medium Ash -värillä, mikä luo sävyyn pientä vaihtelua. Tämän yläpuolella on musta vetokieleke, joka on samassa tuulettimen muodossa kuin nauhojen häkit, mutta jossa on kohokuvioidut osat reikien kohdalla. Näiden välilehtien toisella puolella on inspiroiva sitaatti Michael Jordanilta itseltään - oikealla lukee "It's not about the shoes..." ja vasemmalla "it's about where you're going". Lauseen täydentää legendaarisen pelaajan allekirjoitus. Kengän viimeisenä kiehtovana yksityiskohtana on pieni krominasta valmistettu nasta sivukyljessä, johon on kaiverrettu A Ma Maniéren logo, mikä viimeistelee tämän erinomaisen lenkkarin.

  • Sukupuoli Naiset / Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi DV6773-220

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä