SPORTSHOWROOM

Jordan 4 x Off-White™

"Sail"

CV9388-100

Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 01
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 02
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 03
Jordan 4 x Off-White™ CV9388-100 04

Tämä Jordan 4 x Off-White™ -lenkkari on Virgil Ablohin ylellisen muotimerkin muokkaama ja muotoillut erittäin halutun mallin, joka on täynnä sileitä sävyjä, kuten Sail ja Muslin. Tämän lisäksi se on peitetty houkuttelevilla luovilla yksityiskohdilla, kuten beigen värisen välipohjan sivupuolella, jossa sana "Air" on painettu Ablohin allekirjoituksella mustalla Helvetica-fontilla. Aivan tämän alapuolella, pienen valkoisen osan keskellä, on ikkuna, jonka avulla kantapäässä oleva Air-tyyny on nähtävissä. Vaikka tämä tuo mukavuutta, ulkopohja käyttää kalanruotoisia pitokuvioita sekä tähtimäisiä solmuja kärjessä antaakseen pitoa kaikkialla. Läpikuultavat ja luonnonvalkoiset kohdat etujalkaterän alla lisäävät vaihtoehtoista ilmettä ominaisuuteen, samoin kuin jalkaterän kaaren alla oleva valkoinen pala, jonka keskellä on Niken tuotemerkki.

Ulkopohjan läpikuultavat osat ulottuvat ylöspäin varpaan ympärille ja sivusivulle, jonka yläpuolella näkyy etujalkaterän lokasuoja. Se on samankaltaisen beigen sävyinen, ja se on valmistettu suojaavasta synteettisestä materiaalista, jonka pinnalla on hienovarainen ruudukkokuvio. Hieman kermanvärisempi sävy täyttää nahkaisen päällysteen, joka ulottuu varpaista aina kylkiä pitkin kantapäähän asti. Takaosan molemmin puolin TPU:sta valmistetut kolmionmuotoiset kappaleet nousevat tästä paneelista kaksinkertaisen tikkausviivan yläpuolella. Kukin niistä yhdistyy tuulettimen muotoiseen nauhahäkkiin, joka puolestaan ottaa vastaan nauhat litteän beigen kielen yläosassa. Nämä nauhat kulkevat sitten nahkaisen silmänjalan silmälasien läpi, ennen kuin toinen nauhahäkki kiinnittää ne paikalleen alareunassa. Heti tämän alapuolella on leveä valkoinen verkko, ja samankaltaisia laikkuja tästä materiaalista on myös neljänneksellä, joista keskellä oleva peittää osittain enemmän Helvetica-tekstiä mustalla sen takana.

Kielen yläosaan on ommeltu suuri neliönmuotoinen etiketti, jonka pilvinen pinta sisältää tummanharmaan Jumpmanin ja sanan "Flight". Sisällä kenkä on peitetty edelleen luonnonvalkoisilla sävyillä, ja pohjassa on rohkea musta Nike Air -teksti. Kauluksen yläreunassa on hiukan paljaan näköinen keskeneräinen tikkaus, joka on sopusoinnussa Ablohin mieltymyksen kanssa dekonstruoituun suunnitteluun. Samaan aikaan suuri kantapää välilehti tuo toisen läpinäkyvän näkökohdan lenkkari, sen läpikuultava pinta kohokuvioitu Nike Air sanat ja swoosh . Air Jordan -kirjaimet on ommeltu mustalla kielen alapuolelle, ja kermanvärinen vetoketju viimeistelee tämän tyylikkään Off-White™-yhteistyön upean ilmeen.

  • Sukupuoli Naiset
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi CV9388-100

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä