SPORTSHOWROOM

Jordan 5 Retro

"Dark Concord"

DD0587-141

Jordan 5 Retro DD0587-141 01
Jordan 5 Retro DD0587-141 02
Jordan 5 Retro DD0587-141 03
Jordan 5 Retro DD0587-141 04

Tässä tyylikkäässä Jordan 5 Retrossa on klassinen mustan ja valkoisen yhdistelmä suurimmassa osassa designia, mutta rikkaan violetin sävyt antavat sille kuninkaallisen ilmeen. Ensimmäinen näistä ilmestyy jalan alle suuren Jumpmanin muodossa, joka näkyy etujalkapohjan alapuolella olevan ulkopohjan läpikuultavan osan takana. Toinen tällainen osa, jossa on sama pilvisen valkoinen sävy ja kalanruotoinen pitokuvio, on sijoitettu kantapään alle, mutta kiinteät mustat kumipalat täyttävät jalan keskikohdan ja varpaan. Jälkimmäinen kietoutuu varpaan etuosan ympärille, ja ensin mainittuun on painettu Jordan-teksti, jonka molemmin puolin on kaksi pitkulaista tyynyä, jotka antavat käyttäjälle lisää pitoa. Tämän yläpuolella on kestävästä polyuretaanista valmistettu musta välipohja, jonka aaltoileva yläreuna luo mielenkiintoisen estetiikan lenkkarin ympärille. Tätä korostaa entisestään kantapäässä oleva kirkas ikkuna, joka tuo Air-tyynyn näkyviin, ja Dark Concordin piikkimäiset muodot, jotka kiertyvät edestakaisin sivusuunnassa heti etujalkaterän takana. Yksi kolmionmuotoinen piikki samassa syvässä violetissa värisävyssä antaa ylimääräistä kontrastia keskiosassa täydentäen kengän dynaamisen pohjayksikön.

Päällinen on puolestaan valmistettu sileästä valkoisesta nahasta, joka muotoilee sekä etujalkaterän poikki viistävän ja kaulukseen asti ulottuvan pohjakerroksen että sen päälle kerrostetut paneelit. Ne koostuvat varvassuojasta, kantapäästä, jossa on eksentrisesti kaarevat reunat, ja neljännespaneelista kielen kummallakin puolella. Lestissä on ilmastointirakenne, jossa on valkoinen läpikuultava pinta, joka on samanlainen kuin ulkopohjassa. Tämä toistuu jalkaterän yläosassa valkoisten nauhojen alapuolella, joita pitävät paikallaan valkoiset TPU-paneelit sekä neljänneksessä että kauluksessa. Kummassakin on neljä silmukkaa nauhoja varten, ja kirkkaan ja tumman Concord-muovin sekoituksesta valmistettu kiinnityslenkki estää nauhoja irtoamasta.

Lenkkarin sisällä vuori, sisäpohja ja kielen takaosa on päällystetty pehmoisella Dark Concord -materiaalilla, joka tarjoaa pehmeää mukavuutta jalan ympärille. Valkoinen Jumpman koristaa sisäpohjaa, ja kielen alapuolella on valkoinen laastari, jonka läpi on kudottu Dark Concord Air Jordan -teksti. Ulkopuolella kaulus pullistuu ulospäin kummaltakin puolelta, ja mediaalinen kylki nousee korkeammalle kuin lateraalinen, mutta molemmat muodostavat suojaavan muodostelman nilkkojen ympärille. Muualla kielen etuosa on päällystetty heijastavalla hopeisella materiaalilla, ja sen keskelle on kirjailtu rohkea violetti Jumpman. Toinen näistä logoista hyppää sitten kantapään yli, mikä täydentää tämän Air Jordan 5:n eloisalla Dark Concord -värin välähdyksellä.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 5
  • Tyylikoodi DD0587-141

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä