SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Gatorade"

384664-145

Jordan 6 Retro 384664-145 01
Jordan 6 Retro 384664-145 02
Jordan 6 Retro 384664-145 03
Jordan 6 Retro 384664-145 04

Tämän värikkään Jordan 6 Retron värimaailma perustuu amerikkalaiseen urheilujuomamerkkiin Gatorade, joka teki yhteistyötä Michael Jordanin kanssa vuoden 1991 TV-mainoksessa, joka tuli tunnetuksi nimellä Be Like Mike, koska mainokseen liittyi pirteä laulu ja innostava viesti. Kenkä alkaa ulkopohjalla, joka koostuu läpinäkymättömistä Summit White -alueista kantapäässä ja jalkaterän keskellä sekä puoliksi läpikuultavista osista etujalkaterän kummallakin puolella. Toinen näistä osittain läpinäkyvistä osista ulottuu kantapään keskeltä sivulle, ja sen reunat ovat teräväkärkiset ja epätasaiset kuten etujalkaterän osissa. Vihreä Jumpman-logo on kohokuvioitu jalkaholvin alapuolelle, kun taas sarja pyöreitä pitomuodostelmia on merkitty varpaiden ja kantapään kohdalle, mikä tuo jalkaterän alle hyvän pidon. Polyuretaanivälipohjassa on sama Summit White -valkoisen ja puoliksi läpikuultavien kappaleiden yhdistelmä, joista ensimmäinen peittää suurimman osan sen pituudesta ja jälkimmäinen näkyy etujalkaterän ja kantapään alaosissa. Näkyvä Air-tyyny on näkyvissä kantapään sisällä, ja toinen tasku kimmoisaa pehmustetta on piilotettu etujalkaterään, mikä tarjoaa käyttäjälle äärimmäistä mukavuutta. Mustat polyuretaanikaistaleet täyttävät loput välipohjasta, sillä ne on kerrostettu sen kyljissä olevien läpikuultavien paneelien päälle.

Tämän tukevan pohjan päällä lepää päällinen, jonka dynaamisesti kontrastinen värisävy muistuttaa alkuperäisiä AJ6-värimuotoja. Summit White -kengän kantapääpaneeli ja kulmikkaat sivuseinät on molemmat valmistettu ensiluokkaisesta nahasta, mutta keskijalkaterästä varpaisiin ulottuva Team Orange -aluskerros on muodostettu sileästä nupukista, joka tekee kengästä hienon näköisen. Rei'itykset näkyvät sitten useissa eri paikoissa, mikä tuo ilmanvaihtoa koko jalkaan. Niitä on ryhmittäin oransseissa sivuosissa ja kielen alaosan valkoisessa materiaalissa, ja suuremmat niistä on painettu nilkan päälle pullistuviin suojatyynyihin. Kummankin nilkkapehmusteen molemmin puolin on sijoitettu lisää tavallisen kokoisia reikiä, ja niiden ja kauluksen etuosan väliin on kohokuvioitu kolme vinoa harjannetta.

Kengän takaosassa on musta muotoiltu kieleke, joka ulottuu kantapäästä ulos ja kaartuu kauluksen yläreunan yläpuolelle muodostaen hyödyllisen koukun, josta voi vetää kenkää jalkaan pantaessa. Sen keskelle on kohokuvioitu paksu Team Orange -merkkinen viiva, ja sen alapuolella kauluksessa on pieni mustan kankaan laastari. Tämä yhdistyy sisävuoreen, joka on valmistettu samasta hämärästä materiaalista ja joka peittää koko lenkkarin sisäpuolen tarjoten pehmeää mukavuutta jalan ympärille. Väriä löytyy myös pohjallisesta, jossa on Gatoraden salamalogo Team Orange -värin jännittävällä sävyllä.

Palatessamme ulkoiseen, erottuvampi brändäys ilmestyy jalan yläosaan, jossa silkkinen Team Orange -nauhapeitto esittelee sen kirjaillun Jumpman-merkin rehevän vihreällä sävyllä. Valkoiset nauhat ylhäällä kiinnittävä muovinen nauhalenkki kääntää sitten tämän värijärjestyksen, sillä sen pääosa on vihreä ja sen keskelle on painettu Team Orange Jumpman -merkki. Suuri musta kieli kohoaa tämän takana, ja sen etupuolelle on leikattu kaksi ikkunaa, ja sen yläreunaan on kohokuvioitu Air Jordan -teksti. Kielen takaosa on koristeltu ainutlaatuisella tekstillä, joka viittaa jälleen kerran Gatorade-mainokseen, sillä siinä lukee "If I could be" isolla Team Orange -kirjasimella - mainoksen jinglen rivin alku, joka on täydennetty sanoilla "like Mike". Lopuksi tämä mieleenpainuva Air Jordan 6 -malli on viimeistelty hienovaraisella valkoisella kirjailulla, joka muodostaa hienovaraisen Jumpmanin ja Air-kirjaimen kantapään keskellä.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 6
  • Tyylikoodi 384664-145

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä