SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Maroon"

384664-116

Jordan 6 Retro 384664-116 01
Jordan 6 Retro 384664-116 02
Jordan 6 Retro 384664-116 03
Jordan 6 Retro 384664-116 04

Tämä sulava Jordan 6 Retro on uskollinen jäljitelmä yhdestä OG-värityksistä vuodelta 1991, joten se on erittäin houkutteleva lenkkari. Sen ulkopohjaa peittävät kulmikkaat linjat, jotka syntyvät kolmen puoliksi läpikuultavan osan ja kahden läpinäkymättömän osan välisestä vuorovaikutuksesta. Etujalkapohjan sivuilta tulevat ja kantapään yli kulkevat alueet ovat luonnonvalkoisen sävyisiä, kun taas jälkimmäiset osat, jotka täyttävät varpaan, kantapään ja ulkopohjan keskikohdan, ovat täysin valkoisia. Ympyränmuotoiset syvennykset ovat levittäytyneet kantapään ja etujalkaterän alueelle, jotta jalkaterä saa erinomaisen pidon, ja Maroon Jumpman ulottuu jalkaterän kaaren alapuolelle antaen houkuttelevan vihjeen pakottavasta väriyhdistelmästä, joka koristaa yläosaa. Aivan kuten ulkopohja, välipohja yhdistää nämä kolme sävyä, kun läpikuultavat palat kietoutuvat etujalkaterän ja kantapään sivuille, jossa ne muodostavat kehyksen näkyvän Air-tyynyn ympärille. Tämä pitää asiat mukavina ja mukavina, ja loput polyuretaanivälipohjasta on valkoista, ja rikkaat Maroon-keltaiset aksentit tuovat väriläiskän ja antavat lenkkareille vahvan esteettisen ilmeen.

Päällinen on puolestaan päällystetty valkoisella nahkapaneelilla, joka on järjestetty muutamaan eri kerrokseen. Jalkaterän etupuoliskon läpi voidaan nähdä aluskerros, jossa rei'itysten kokoelma tarjoaa ilmanvaihtoa kylkiin dynaamisen päällysteen välissä, joka leikkaa niitä pitkin ylös ja alas. Kengän takaosassa suurempi päällyste kattaa kantapään aina kauluksen etupuolelle asti kummallakin puolella. Myös tässä paneelissa on ilmastusreikiä, joista isot on sijoitettu pullistuviin nilkkasuojiin ja pienemmät sen molemmin puolin. Aivan näiden takana on valettu valkoinen vetokieleke, joka kaartuu kantapäästä ulospäin, ja sen keskellä on paksu Maroon-merkkinen kaistale, joka on kohokuvioitu.

Kengän sisäpuolella valkoinen ja ruskeankeltainen erottuvat jälleen kerran toisistaan, ja valkoinen ja ruskeankeltainen peittävät kengän sisäseinät ja ruskeankeltainen koristaa sisäpohjaa. Valkoinen Nike Air -brändi on painettu sohvapohjaan, ja sen yläpuolelle ulottuva kieli on täysin Maroonin sävyinen. Air Jordan -teksti on kohokuvioitu kielen yläreunassa, ja kaksi neliönmuotoista ikkunaa näkyy sen alapuolella. Kielen edessä on punaruskea nauhakiristys, joka pitää valkoiset nauhat tiukasti paikallaan. Sana "Nike" erottuu kirkkaasti valkoisena sen pinnalla, ja sen alla oleva valkoinen pitsinpäällyste kääntää tämän värimuodostelman näyttämällä kirjaillun Jumpmanin maroonilaisella langalla. Tämän kiehtovan Air Jordan 6:n täydentää paljon hienovaraisempi brändäys - valkoinen Nike Air -logo, joka on kudottu mestarillisesti kantapään keskelle.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 6
  • Tyylikoodi 384664-116

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä