SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (New Balance)

  • Kokoelma (1906)

  • Serie (Protection Pack)

1906D

2020-luvun alussa New Balancen suunnittelija Yue Wu joutui brändin lifestyle-osastolle ja sai haastavan tehtävän luoda uusi versio 2002R-mallista. Hän oli ollut yrityksessä vain muutaman vuoden, joten oli raskas vastuu uudistaa tällainen klassinen kenkä, mutta hän vastasi haasteeseen ja loi yhden New Balancen suosituimmista lenkkareista. Se oli niin menestyksekäs, että hänelle tarjottiin pian mahdollisuutta työskennellä New Balance 1906: n parissa - perinnesiluetti, joka on saanut inspiraationsa alkuperäisen vuoden 2002 mallin ulkoasusta ja joka on nimetty tuotemerkin perustamisvuoden mukaan. Jälleen kerran hän osoitti kykynsä kekseliääseen lenkkarisuunnitteluun, jota hän loi kahden Portlandissa sijaitsevassa Pensole Footwear Design Academy -yliopistossa vietetyn jakson aikana, ja tuotti malliston tyylikkäästi ahdistuneita ja purettuja versioita 1906R:stä, jotka tulivat tunnetuiksi nimellä New Balance 1906D Protection Pack.

1906D on kevyt mukavuus sen ytimessä, on rakennettu tukeva pohja, jossa yhdistyvät iskuja vaimentava teknologia New Balance N-ergy ulkopohja, jossa on Stability Web kaari rakenne vähentää riskiä jalka vammoja, ja lempeä jalkaterän alla pehmustusta tuotemerkin ABZORB välipohja, jonka ABZORB SBS geeli tuo ylimääräistä pehmeää pehmustusta kantapäähän. Tämän lisäksi päällinen on muodostettu kestävästä ballistisesta verkosta, joka antaa jalan hengittää, ja sen ikoninen "N"-logo toimii innovatiivisena nauhojen kiinnitysjärjestelmänä nimeltä N-Lock. Kun nämä elementit huolehtivat kaikista käyttäjän korkean teknologian suorituskyvyn tarpeista, Wu saattoi keskittää kaiken huomionsa 1906D Protection Packin kiehtovan esteettisen ilmeen luomiseen. Tätä varten hän kerrosti päällisen useilla korkealaatuisilla materiaaleilla ja veisti jokaisen paneelin niin, että sen karheat reunat näyttävät ajan myötä kuluneilta, vaikka ne on itse asiassa suunniteltu huolellisesti juuri tätä muotoa varten. Tämän retrohenkisen muotoilun ohella hän myös koristeli lenkkarit vakuuttavasti hillityillä sävyillä, joissa on satunnaisia kirkkaita hetkiä, jotka korostavat kutakin.

Vuonna 2023 julkaistiin kahdeksan värivaihtoehtoa 1906D Protection Packista, joista puolet oli enimmäkseen tummissa väreissä ja toinen puoli vaaleammilla sävyillä päällystetty. Asteikon toisessa päässä on White - lenkkari, jossa on kaksi kerrosta valkoista nahkapaneelia valkoisen verkkopäällisen päällä. Sen luonnonvalkoinen välipohja luo lempeän tonaalisen kontrastin, kun taas purppuranpunaista näkyy sivusivun välipohjassa, kielessä ja sisäpohjassa. Täydellisenä vastakohtana tälle koskemattomalle valkoiselle painokselle on Triple Black -väritys, jossa on myös kaksi nahkakerrosta, tällä kertaa kaikki mustaa, sekä samankaltaisen värinen verkkoalusta ja pohjayksikkö. Valkoiset aksentit valaisevat kielen ja sisäpohjan merkintää sekä 1906D-tekstiä kantapään sivussa, ja karmiininpunaiset näkökohdat näkyvät samoissa paikoissa kuin vaaleassa vastineessa.

Malliston kahdessa muussa värimuunnoksessa käytetään nahkaa päällisessä, jälleen kerran vastakkaisissa sävyissä. Toinen on nimeltään Silver Metallic, koska sen kantapää ja päällysteet ovat kiiltävän hopeanväriset, ja ne lepäävät toisen harmaan nahkakerroksen ja kirkkaan hopeanvärisen verkkopohjan päällä. Tämä kaikki on rakennettu kahta luonnonvalkoista sävyä olevan pohjayksikön päälle, ja valkoinen ja purppuranpunainen tuotemerkintä on merkitty esimerkiksi sisäpohjan ja kielen päälle. Tämän parin toinen lenkkari on asianmukaisesti nimetty Eclipseksi sen hämärän värityksen vuoksi. Erilaiset tumman tummansininen sävyjä täyttää kaiken pohjan ja nahka overlays ja mesh takana, kun taas tuttu punainen ja valkoinen New Balance teksti ja tuotemerkin näkyy pohjallinen ja kielen, ja NB kantapää tunnus loistaa ulos metallinen hopea.

Samaan aikaan loput neljä värivaihtoehtoa vaihtaa nahkaa päällysosat tehty muhkeasta mokkanahasta säilyttäen silti mesh pohjakerros. Tästä huolimatta joitakin nahkapaloja on tuotu muista malleista, kuten 1906D-tekstin sisältävä läppä kantapään sivussa, merkkipaneeli kielen yläosassa ja pieni nauhalenkki etujalkaterässä. Päällysteissä on käytetty kahdenlaista mokkanahkaa, joista ylempi kerros on pörröistä kangasta ja alempi paljon sileämpää. Tämä antaa lenkkareille erilaisia kiehtovia kuvioita, ja visuaalista estetiikkaa parantavat kussakin mallissa käytetyt erilaiset värimaailmat. Reflection on pohjimmiltaan kevyempi kenkä, jossa on hopeanvärinen verkkopäällinen, luonnonvalkoiset päällysteet ja kermanvärinen välipohja. Tummemmat sävyt korostavat kuitenkin rohkeasti sen ulkopintaa N-logolla varustetusta nauhalukosta ulkopohjaan ja kantapäähän, ja sisäpohjan grafiikkaa lukuun ottamatta sisäpuoli on musta. Se muodostaa myös kuution kermanväriseen kielilappuun, joka auttaa korostamaan sen keskellä olevaa NB-logoa. Metallinen kultainen viiva piirtää laatikon logon ympärille, ennen kuin kuninkaallinen väri palaa kielen takaosaan ja osaan ulkopohjaa, mikä tuo lisää säteilevyyttä muotoiluun.

Kolme viimeistä lenkkaria leikkivät väreillä samalla tavalla, alkaen Harbor Grey-mallista, jonka päällisessä yhdistyvät eri harmaasävyt hopeiseen New Balance -logoon, kermanvalkoiseen välipohjaan ja mustaan ulkopohjaan. Jalkaterän yläosassa näkyy lisää harmaan sävyjä, jotka muodostavat kontrastin kermanvärisiä nauhoja ja kielen etiketin punaisia ja mustia aksentteja vastaan, jotka toistuvat myös pohjallisen tekstissä. Toinen vaihtoehto tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Black (musta ) - heijastuksena mustan ja tummanharmaan sävyistä, jotka peittävät sekä päällisen että ulkopohjan. Edellisen lenkkarin tavoin sen välipohja on koristeltu kermanvärisellä sävyllä, mutta sen nauhat ovat mustat ja sisäpinta luonnonvalkoinen. Kultaisia efektejä näkyy kengän kielessä ja kehyksessä sen sivupuolen logojen ympärillä, ja sen sisäpohjassa ja sivupohjan välipohjan osassa on vihjeitä karmiininpunaisesta, aivan kuten muissakin Protection Pack -malleissa. Kahdeksas ja viimeinen värimuunnos on Turtledove - kontrastisävyinen lenkkari, jossa musta pohjayksikkö tukee päällisen eri luonnonvalkoisia ja vaalean beigen sävyjä. Kermanvärisempi sävyjä on nahkaisissa kielilappusissa ja kantapäässä, musta levittäytyy sen sisäseinämiin ja purppuranpunaiset viivat ympäröivät mustavalkoisia brändielementtejä sisäpohjassa ja kielessä.

Yue Wun työ New Balance 1906D Protection Packin parissa on yksi hänen parhaista tähän mennessä, ja olisi mahdotonta sulkea pois kokoelman laajentamista tulevaisuudessa. Sen kapinallinen käyttö rosoisesti leikattujen päällysteiden antaa jokaiselle kokoelman kengälle silmäänpistävän ilmeen, kun taas sen valikoima moderneja ominaisuuksia tekee 1906D:stä myös tehokkaan suorituskyvyn kouluttajan. Tämän lisäksi sen valikoima tyylikkäitä värivaihtoehtoja tarkoittaa, että siitä on tullut pakollinen hankinta sekä lenkkareiden harrastajille että New Balancen satunnaisille faneille, minkä vuoksi se on ollut niin valtava menestys.

Arvostele New Balance 1906D
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä