SPORTSHOWROOM

Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (New Balance)

  • Kokoelma (2002R)

  • Serie (Protection Pack)

2002r Protection Pack

New Balance 2002 tuli ulos vuonna 2010 kuin mukava elämäntapa juoksija rakennettu laadukkaita nahka ja mokka ylempi ja ulkopohja pehmustettu squishy geeli pehmuste. Kuitenkin se oli kengän 2020 elvyttämistä, että todella työnsi sen yleisön tietoisuuteen. Päivitetyssä 2002R: ssä ulkopohjaan lisättiin nykyaikaisia pehmustustekniikoita, jotka paransivat käyttömukavuutta tyylikkään estetiikkansa ohella. Vuoteen 2021 mennessä oli jo luotu kymmeniä versioita, ja New Balance -suunnittelija Yue Wu sai tehtäväkseen kehittää malliston lenkkarin uudistamiseksi jälleen kerran. Vaikka Wu oli melko uusi lifestyle-osastolla, hänen halunsa herättää töillään voimakkaita tunteita johti siihen, että hän loi dekonstruoidun mallin, joka muutti merkittävästi alkuperäisen ulkoasua. Ensimmäiset värivaihtoehdot tulivat osana Refined Future -pakettia, joka sai nimensä Wun havainnosta, jonka mukaan New Balancen kengät olivat kestäviä ja näyttivät hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Pian tämä tunnettiin kuitenkin nimellä 2002R Protection Pack - jatkuvasti kasvava kokoelma, joka sisältää nykyään joitakin New Balancen lenkkareista halutuimpia.

New Balance 2002R Protection Pack lanseerattiin kolmella eri mallilla, joissa kaikissa on ABZORB-välipohjan ja herkästi reagoivan N-ergy-geelipehmusteen tukeva yhdistelmä, joka lisää iskunvaimennusta kantapäässä ja etujalassa. Niissä on myös kapinallinen estetiikka, joka syntyy mokkanahkaisten päällysteiden karheista reunoista etujalkaterässä, neljänneksessä ja kantapäässä sekä vaahtomuovista kielen yläreunassa, kun taas tuttu "N"-logo on kummassakin sivuseinässä ja hienovarainen 2002R-teksti löytyy kantapään sivusta. Debyyttivärimallit olivat mustan ja tummanharmaan sävyinen Phantom ja elegantti Sea Salt, jonka kokonaan valkoisessa mallissa on sileät nahkapaneelit etujalkaterän ja kauluksen sivuilla kahdessa muussa mallissa nähdyn verkon sijaan. Rain Cloudin - pakkauksen kolmannen ja viimeisen kengän - väripaletti on jossain vertaistensa välissä, ja sen nahka-, mokka- ja verkkopäällinen on sekoitus harmaita sävyjä, mikä toi sille paikan monien suosikkilistoilla vuoden 2021 lopussa.

Näiden kolmen ensimmäisen kengän uskomaton menestys sai New Balancen pönkittämään 2002R Protection Packin värivaihtoehtojen määrää seitsemällä vuonna 2022. Yksi varhaisimmista lisätään oli Pink painos, joka tuo yhteen sekoitus pastelli vaaleanpunainen, violetti ja magenta sävyjä mokka paneelit kerroksittain yli sen hengittävä mesh ylempi. Myöhemmin tänä vuonna Distressed-värimallissa omaksuttiin täysin pakettiin liittyvä kulunut ilme, jossa mokka vaihdettiin luonnonvalkoisiin tekstiili- ja nahkakappaleisiin, joissa oli mustunut sävy, aivan kuin ne olisivat nähneet monen vuoden kulutuksen. Tätä seurasi Light Arctic Grey, jonka dapper ylempi siirtyi vaaleanharmaasta violetin sinisen kautta ja tummempaan violettiin mokkanahkapaneelissa New Balance -logon takana kummassakin kyljessä.

Kun vuoden 2022 neljäs vuosineljännes lähestyi, julkaistiin vielä kolme erilaista värivaihtoehtoa, joissa jokaisessa oli oma sävy- ja materiaalivaihtoehtonsa Wun 2002R-suunnittelusta. Dark Navy on syvän sininen mokka overlays kanssa kuvioitu ulkopinta päällä mesh pohja vaalean akvamariinin sävy, nauhat valkoisen nahan virtaava yli se antaa suunnittelun rikkaasti hienostunut ilme. Sitä vastoin, Vintage Orange menee paljon kirkkaampi estetiikka luoma säteilevä sävy oranssi, joka kattaa sen sileä mokka ja mesh ulkopuoli, voimakkaasti korostaen sen koskematon valkoinen tuotemerkin vaikutuksia. Kolmas oli Mirage Grey, joka tarjoaa enemmän säänkestävän näköistä mokkanahkaa, jossa on harmaanvihreä viimeistely tiilenpunaisen verkon päällä, valkoisella ja kermanvärisellä välipohjalla, joka tuo kevyempiä tehosteita mykistetyn yläosan rinnalle. Vuoden 2022 kruunasi Lunar New Year eli Dusty Lilac -väritys, jossa verkkopohja on kauttaaltaan lempeän vaaleanpunainen, sen mokkanahkapaneelit ovat lilan ja tummanharmaan väriset, ja sen nauhat ja välipohja ovat miellyttävän kermanväriset.

Vuonna 2023 New Balance 2002R Protection Pack jatkoi kasvuaan, ja valikoima laajeni entisestään. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla julkaistiin neljä lenkkaria, joissa jokaisessa oli yhtenäisempi värimaailma kuin vuoden 2022 julkaisuissa. Kaikki ne on rakennettu tarttuva musta ulkopohja ja hyvin pehmustettu välipohja valkoinen ja beige, mutta ylempi on, jossa ne eroavat, alkaen Black colorway, jonka tumma mokkanahka overlays paljastaa hiilenvärinen mesh ja vaaleanharmaa nahka, jossa ne on leikattu pois. Kuten kolmessa muussakin tässä ryhmässä, siinä on N-ergy-kirjoitus painettuna N-kirjaimeen molemmissa sivuseinissä sekä tavalliseen paikkaan sivusivun välipohjassa. Itse asiassa tämä yksityiskohta on ainutlaatuinen näille Protection Packin jäsenille, ja se on nähtävissä seuraavassa keväällä 2023 julkaistavassa kengässä: Navy-värityksessä. Tässä kengässä on tummansininen teema kielen, mokkapaneelien ja verkon alueella, ja sen keskikerroksissa on häivähdyksiä vaaleamman sinisestä. Kaksi muuta mallia lanseerattiin samoihin aikoihin - Slate Grey yhdistää tyylikkään valikoiman harmaan sävyjä, ja Driftwood koristaa eri elementtejään hiekanruskeilla ja beigen sävyillä.

Vuoden 2023 jälkipuoliskolla Protection Packiin lisättiin vielä neljä 2002R-mallia, joissa oli jälleen joukko kiehtovia ominaisuuksia, jotka olivat ominaisia juuri tälle sarjalle. Vaikka nämä neljä säilyttävät saman dekonstruoidun ulkonäön kuin muu pakkaus, ne kaikki käyttävät kovaa ripstop-materiaalia, kun niiden edeltäjissä on mesh-aluskerros, ja joissakin käytetään jopa perinteistä nahkaa päällisin puolin mokkanahan sijasta. Huomattavin ero on kuitenkin nauhoissa, joiden tyyli on enemmän köyttä muistuttava ja jotka on kiinnitetty yläosassa olevalla säädettävällä vääntimellä perinteisen sidontamenetelmän sijasta. Kuten aiemmissa 2023-malleissa, niissä kaikissa on johdonmukainen sävyinen teema, joka näkyy Sandstone-värimallin vaaleanruskeissa ja kermanvärisissä sävyissä. Toinen malli, nimeltään Eclipse, pukeutuu syvän siniseen sen nupukki päällysteisiin ja näyttää mustat korostukset kantapään ympärillä ja sisäpuolella. High Desert -mallissa on valikoima maanläheisiä ruskean sävyjä, jotka läpäisevät sen eri kerrokset, kun taas Dark Moss -malli herättää luonnollisia mielikuvia syvällä oliivinvihreällä päällysteellään.

Huolimatta siitä, että Yue Wun erikoinen versio 2002R:stä on ollut olemassa vasta muutaman vuoden, se on jo valloittanut lenkkareiden maailman myrskyn voimalla ja saavuttanut suosiota, josta useimmat muut voivat vain uneksia. Jossa on jatkuvasti kasvava lista tyylikkäitä värivaihtoehtoja, New Balance 2002R Protection Pack ei näytä pysähtyvän lähiaikoina, kun fanit odottavat innokkaasti seuraavia iteraatioita, jotka epäilemättä julkaistaan tulevina vuosina.

Arvostele New Balance 2002R Protection Pack
(0)

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä