SPORTSHOWROOM

  Nike Dunk Low

  "Grey Fog"

  DD1391-103

  Nike Dunk Low DD1391-103 01
  Nike Dunk Low DD1391-103 02
  Nike Dunk Low DD1391-103 03
  Nike Dunk Low DD1391-103 04

  Tässä tyylikkäässä Nike Dunk Lows -parissa on kaksivärinen muotoilu, joka huokuu eleganssia ja tyyliä. Päällinen on valmistettu sileästä nahasta, ja valkoinen pohjakerros näkyy rei'itetyssä varvassuojassa, keskijalassa ja kauluksen reunassa. Lenkkareiden etujalkaterän lokasuojan, silmäpannan ja takapaneelin muodostavat harmaat Fog-päällysteet, jotka on sijoitettu koko lenkkareihin. Viimeinen osa, jossa on neljä silmäluukkua, alkaa silmäluukun yläreunasta ja kiertyy sitten kengän kantapäähän.

  Harmaat Fog-nauhat yhdistyvät valkoisen kankaisen kielen yli, ja muita vihjeitä tästä houkuttelevasta harmaasta sävystä on kielen reunassa ja sen kärkeen ommellussa etiketissä. Tämä etiketti näyttää valkoisen Nike-brändäyksen, joka toistuu koko sisäpohjassa, vaikkakin käänteisellä värimuodostelmalla harmaasta tekstistä valkoisella pohjalla. Pehmeä verkkovuori on myös miellyttävän harmaan sävyinen, samoin kantapään paneeli. Valkoinen Nike-teksti on kirjailtu tähän ominaisuuteen, ja kengän swooshes-kuviot tulevat esiin sen molemmin puolin. Nämä tunnistettavat logot on koristeltu jälleen kerran Grey Fog -väreillä, ja ne ulottuvat takaosan päällysteen yli ennen kuin ne päättyvät keskijalkapaneelin päälle. Vaikka swooshes-merkinnät keskeyttävät kaksi ompeluriviä, kun ne kulkevat päällysteiden reunojen yli, yksi ylimääräinen langan rivi on ommeltu keskelle jokaista, mikä on kiehtova yksityiskohta.

  Jalan alla lenkkarin kaksivärinen rakenne jatkuu tukevassa kumipohjassa. Välipohja on valkoinen, ja tikkausviiva on sijoitettu uraan, joka kiertää sen koko kehän ympäri. Sen alapuolella on kengän viimeinen elementti - Grey Fog -ulkopohja. Se toimii pohjana yhdistelmällään pyöreitä pitokuvioita etujalkaterässä ja lineaarisia lohkoja kantapään alapuolella. Pohjan keskelle on kohokuvioitu Nike-teksti ja swoosh, jotka viimeistelevät tämän tyylikkään muotoilun.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Nike
  • Kokoelma Dunk
  • Tyyli Low
  • Väri Harmaa
  • Urheilu Lifestyle
  • Tyylikoodi DD1391-103

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä