SPORTSHOWROOM

Nike SB x Jordan 4

"Pine Green"

DR5415-103

Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 01
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 02
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 03
Nike SB x Jordan 4 DR5415-103 04

Tyylikäs väriyhdistelmä tässä Nike SB x Jordan 4:ssä tekee siitä erittäin halutun lenkkarin. Klassiset purukumin sävyt peittävät ulkopohjan kärkiosan ja kantapään, joista ensimmäisessä on tähdenmuotoiset solmut ja jälkimmäisessä kalanruotoiset juoksulinjat. Loput tästä pitävästä ominaisuudesta on enimmäkseen valkoista, mukaan lukien sen keskellä oleva sileä osa, jota koristaa kirkkaan punainen Nike-teksti ja swoosh. Samaan aikaan polyuretaanivälipohja on jaettu muutamaan kerrokseen, joista alemmat ovat valkoiset ja ylempi Pine Green. Osa sen sisällä olevasta pehmusteesta on muhkeaa vaahtomuovia, mutta näkyvä Air-yksikkö sijaitsee kantapäässä paljastaen tarjolla olevan laadukkaan mukavuuden.

Suuri osa päällisestä on päällystetty sileällä valkoisella nahalla, mikä antaa sille ensiluokkaista eleganssia. Tämä sisältää neljännesosan, kauluksen ja pääosan, joka ulottuu etujalasta aina kantapäähän asti. Varpaan ympärillä on runsas pala neutraalinharmaata mokkanahkaa, ja kolme verkkoverkon aluetta ympäröi nauhoja helpottaen jalkaterän hengittävyyttä. Vaikka nämä kaikki ovat valkoisia, männynvihreän sävyjä näkyy valetuissa TPU-kappaleissa, jotka pitävät nauhat paikallaan ylä- ja alapuolella. Niitä on yhteensä neljä, ja jokaisessa on yhdeksän silmukkaa, jotka tarjoavat käyttäjälle erilaisia nauhavaihtoehtoja. Kaksi alempaa lähtee saumasta, jossa keskipeitto ja neljännesosan paneeli kohtaavat, ja ylimmät on kiinnitetty valkoisiin rakenteellisiin siipiin, jotka vahvistavat kylkiä.

Sävyn erottuva vaihtelu on luotu valkoisen nahan sisään sijoitettuun suureen kantapään paneeliin, joka kiertää matalalla jalkaterän takaosaa. Sen pääväri on Pine Green, myös tuulettimen muotoisessa vetokielekkeessä, joka nousee juuri kauluksen korkeuden yläpuolelle, mutta siihen on kohokuvioitu tyylikäs valkoinen Nike SB -brändi osoittamaan Niken luisteluosaston osallistumista kengän valmistukseen. Sisällä pohjassa on odottamaton punaisen väriläiskä, kun taas sisäpohja on taas valkoinen. Lisää Nike SB -tekstiä loistaa esiin tässä sirossa sävyssä sisäpohjan elävästä karmiininpunaisesta väristä, ennen kuin kielen takaosa on sävytetty Pine Green -vihreäksi. Jordan Flight -laastari, joka on ommeltu kielen sisään, yhdistää nämä kolme viehättävää värisävyä viimeisen kerran. Sen neliönmuotoinen pinta on virheetön valkoinen, Flight-teksti on viehättävä männynvihreä ja Jumpman-logo säteilevä punainen.

  • Sukupuoli Naiset / Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi DR5415-103

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä