SPORTSHOWROOM

Jordan 3

"Cardinal Red"

CT8532-126

Jordan 3 CT8532-126 01
Jordan 3 CT8532-126 02
Jordan 3 CT8532-126 03
Jordan 3 CT8532-126 04

Silmiinpistävä kohokohtia levittää koko tämä tyylikäs Jordan 3 lenkkari luovat sarjan houkutteleva tonaalinen kontrasteja. Se on asennettu vahvan kumipohjan päälle, jossa on erilaisia kulmikkaita pitokuvioita kaikkialla Cement Grey -osissa sen reunoilla ja keskellä, kun taas etujalkapohjan alla olevassa Cardinal Red -ovaalissa on pyöreä kulutuspinta, ja varpaan ympärille on linjattu tähdenmuotoisia solmuja. Samaan aikaan kantapään alapuolella on valkoinen osa, joka ulottuu keskireunaan ja jonka keskelle on kohokuvioitu Cardinal Red Jordan -teksti, jossa on yhtä elävä ääriviiva.

Ylöspäin mentäessä varpaan harmaa osa väistyy valkoisen kuminauhan tieltä, jonka yläreunassa on ompeleiden kaistale, ja loput välipohjasta on kaksi kerrosta polyuretaania, jotka on pinottu päällekkäin. Näistä alempi on puhtaan valkoinen, ja sen kantapäässä on pitkulainen ikkuna, joka tuo esiin Air-tyynyn, joka on sijoitettu sinne tukemaan jalkaterän takaosaa. Säkenöivä Cardinal Red peittää sitten päällimmäisen kerroksen, jonka pinta on kiiltävän kiiltävä.

Tämän yläpuolella päällinen on suojattu valkoisella tumbled-nahasta valmistetulla lokasuojalla, jossa on erottuvat norsunpainatukset varpaiden ja kantapään ympärillä. Jälkimmäinen näistä kahdesta osasta, jotka molemmat on koristeltu vaalean- ja tummanharmaan sekoituksella, kiertää kantapäätä alaspäin, jolloin se tekee tilaa siellä olevalle suurelle, kartiomaiselle paneelille. Tämä valettu rakenne on valkoinen, kuten suurin osa päällisestä, ja sen keskeltä nousee silmäänpistävä brändi, joka sisältää kardinaalinpunaisen hyppymiehen ja sanan "Air" samassa kirkkaassa värisävyssä. Hieman ylempänä on kokoelma kohokuvioituja harjanteita, jotka täyttävät sen kaarevan yläosan ja antavat käyttäjälle jotain, josta hän voi ottaa kiinni kenkää jalkaan vedettäessä. Tämän takana ja kauluksen reunan ympärillä on valkoinen pohjakerros, jossa on pieniä tuuletusreikiä, jotka ovat hajallaan ympäriinsä ja lisäävät hengittävyyttä.

Päällisen tärkein nahkainen päällyste sijaitsee tämän kantapään paneelin ja etujalkaterän välissä, sillä se vie suurimman osan mallin pinta-alasta. Hienovaraiset tikkausviivat leikkaavat sen pinnan poikki, mikä antaa kengälle hienosti muotoillun tunnelman, ja sen neljäsosan reuna kulkee siksakkia edestakaisin luoden kiehtovan valikoiman silmukoita kielen sivuilla. Alemmat muodostuvat Light Curryn rengaskuvioista, jotka on järjestetty osittaiseksi pyramidiksi, kun taas ylempänä olevat ovat kardinaalinpunaisia TPU-kappaleita, jotka nousevat ulos materiaalin osasta, joka on päällystetty enemmän norsunpainatuskuvioilla. Viimeiseksi ylimmät koostuvat tiimalasin muotoisesta TPU-palasta, joka on samaa runsasta punaista sävyä ja joka on asetettu kauluksen molemmille puolille.

Täältä sisäseinät näkyvät juuri ja juuri yläreunan yli kallistuvana satiininpehmeänä materiaalina, jonka Cardinal Red -väri näyttää hohtavan valossa. Tämä pehmoinen vuori jatkuu kengän sisäpuolella, ennen kuin se kulkee myös sisäpohjan poikki ja poikkeaa vain sinne painetun valkoisen Jumpmanin kohdalla. Kielen takaosassa on sama kiehtova tulipunainen sävy, mutta sen yläosa on lähes kokonaan valkoinen. Samanväriset nauhat kulkevat ristiin rastiin jalkaterän yläosan yli ja peittävät osittain kielen alaosaan painetut reiät, ennen kuin sen huippuun Light Curry -langalla ommeltu kirjonta Jumpman päättää mallin upealla kullanoranssilla hehkulla.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 3
  • Tyylikoodi CT8532-126

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä