SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Hall of Fame"

136064-116

Jordan 3 Retro 136064-116 01
Jordan 3 Retro 136064-116 02
Jordan 3 Retro 136064-116 03
Jordan 3 Retro 136064-116 04

Joskus lempinimeltään Katrina, koska se tuotettiin ensimmäisen kerran tukemaan vuoden 2005 hurrikaanista selviytyneitä, tämä tyylikäs Jordan 3 Retro tunnetaan nyt nimellä Hall of Fame, koska sen myöhempi uusintajulkaisu oli juhla Michael Jordanin pääsystä Naismith Memorial Basketball Hall of Fameen. Tämän lisäksi väritys perustuu yhteen alkuperäisistä Air Jordan 3 -malleista, mikä antaa sille vahvan perintötunnuksen. Sen pohja on muodostettu tukevasta kumista, johon on leimattu lukemattomia erilaisia pitokuvioita, jotka tarjoavat käyttäjälleen tukevan askeleen. Suurimmassa osassa ulkopohjan reunaa on lohkomaista juoksupohjakuviointia Cement Grey -värissä, ja toinen pala tätä miellyttävää sävyä ylittää ulkopohjan etujalkaterän takana. Tähdenmuotoiset koristeet reunustavat varvasta ennen kartiomuotoista Fire Red -kumin osaa, joka on merkitty keskittyneillä ympyränmuotoisilla pitolinjoilla. Valkoinen pala täyttää sitten ulkopohjan takaosan ja keskijalan keskikohdan, ja Fire Red Jordan -teksti on kohokuvioitu kantapään keskikohdan alapuolelle.

Seuraavaksi on vuorossa polyuretaanivälipohja, jonka kevyessä ja kestävässä rungossa on Nike Air -tasku, jota voi tarkastella kantapäässä olevan kirkkaan ikkunan kautta. Suurin osa tästä ominaisuudesta on valkoista, mutta yläosan takaosa on Fire Red, ja varpaassa on valkoinen tikkausviiva. Sirompia valkoisia sävyjä on myös päällisessä, joka koostuu sileästä nahasta valmistetusta lokasuojasta ja tumbled-nahkapaneelista, joka ulottuu etujalkaterästä aina kantapäähän asti. Matkan varrella se muodostaa silmäpohjan ala- ja yläosan, ja Fire Red -renkailla on valkoiset nauhat alhaalla ja mustat TPU-kappaleet kiinnittävät ne ylhäällä. Näiden kahden osan välissä pääpäällyste siirtyy pois kielen reunasta ja tuo esiin valkoisen nahkapohjan ja sen monet pienet rei'itykset. Nämä auttavat jalkaa hengittämään, mutta siitä nousevat valkoiset TPU:n puoliympyrät tarjoavat lisää silmukoita, joiden läpi nauhat voidaan pujottaa.

Lisää rei'itettyjä kohtia on keskellä leikatun kauluksen yläosassa ja kielen alaosassa. Jälkimmäisen ominaisuuden yläosa vaihtuu sitten valkoiseen tumbled-nahkaan, ja Fire Red Jumpman asuu rohkeasti sen keskellä, kun se on taidokkaasti kirjailtu sinne. Kielen yläreuna on myös tulipunainen, mikä antaa vihjeen kielen alapuolen värimaailmasta. Valkoinen laastari poikkeaa tästä punaisesta värityksestä, ja samanlainen vaikutus on saavutettu pohjassa, jonka tulipunaista pintaa koristaa valkoinen Jumpman. Tämän mukavan pehmeän sisäpohjan viimeinen osa on sen valkoiset pehmustetut seinät.

Takaisin päälliseen, liioiteltu kantapääpaneeli on muotoiltu kaarevaksi kartioksi, jonka yläosaan on kohokuvioitu yhdensuuntaiset kaistaleet, jotta sitä voidaan käyttää kätevänä vetokielekkeenä. Samaan aikaan sen alaosassa on erottuva Jumpman-logo sanan "Air" yläpuolella, jotka molemmat erottuvat voimakkaasti mustalla värillä kantapään valkoista taustaa vasten. Kengän viimeisenä upeana ominaisuutena ovat kuuluisat norsukuvioiset päällysteet, jotka korostavat sen kantapäätä ja kärkeä ja joiden sementinharmaan ja mustan sävyjen sekoitus tarjoaa silmiä hivelevän lopputuloksen tälle ikoniselle Air Jordan 3:lle.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 3
  • Tyylikoodi 136064-116

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä