SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’

"University Blue"

308497-406

Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 01
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 02
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 03
Jordan 4 Retro x Travis Scott ‘Cactus Jack’ 308497-406 04

Jordan 4 Retro x Travis Scott "Cactus Jack" -yhteistyön tyylikäs väripaletti on saanut inspiraationsa Houston Oilersista - entisestä amerikkalaisesta jalkapallojoukkueesta, joka sijaitsee Scottin kotikaupungissa. Näin ollen ylempi osa koostuu University Blue Durabuckista, korkealaatuisesta nahasta, joka muodostaa silmäjalan, etujalkaterästä kantapäähän ulottuvan paneelin, kauluksen ja varpaan ympärille kietoutuvan päällysteen. Toinen University Blue -kerros näkyy välipohjan yläosassa, joka sisältää myös valkoisia ja mustia polyuretaanin paloja. Nike Air -tasku on näkyvissä kantapään alapuolella olevassa valkoisessa osassa, joka tarjoaa pehmeää mukavuutta jalan alla.

Samaan aikaan koko ulkopohjassa on mustia ja valkoisia alueita, jotka on täytetty eri suuntiin järjestetyillä kalanruotokuvioisilla pitokuvioilla. Tästä on kaksi poikkeusta: sileä valkoinen segmentti kantapään ja keskijalan alla, jonka keskelle on kohokuvioitu Varsity Red Jumpman, ja musta varvassuojus, jonka pinnalla on sarja tähdenmuotoisia solmuja.

Palatakseni ylempään osaan, useita mustia korostuksia löytyy jalan yläosasta ja kantapäästä. Ensimmäinen on verkko, joka näkyy kummassakin kyljessä, aivan nauhojen takana ja niiden alapuolella. Toinen on itse nauhat, ja kolmas on TPU-häkit, joihin nauhat on sijoitettu silmäpohjan kummassakin päässä. Näissä on dynaaminen University Blue -maaliroiske, samoin kuin sivuseiniä tukevissa kolmionmuotoisissa siivissä. Mustassa kantapääpaneelissa on täsmälleen sama grafiikka ulkopinnalla, ja siihen on kohokuvioitu Varsity Red - Jumpman oikeassa jalassa ja Cactus Jack -logo vasemmassa jalassa.

Varsity Redin runsas viininpunainen sävy jatkuu kengän sisäpuolella, jossa se peittää kengän sisäseinät ja sukkaosan. Suuremmat University Blue -värin pilkut ovat pistemäisiä tässä viimeisessä ominaisuudessa vasemman jalan valkoisen Jumpmanin ja oikean jalan toisen mustan Cactus Jack -logon ohella. Kielen yläosaan on ommeltu suuri neliönmuotoinen laastari, jälleen vaaleansinisellä sävyllä. Siihen on kirjailtu viimeinen Jumpman sanan "Flight" yläpuolelle, molemmat hopeanharmaasta langasta, joka tuo miellyttävää kiiltoa jalan yläosaan ja viimeistelee näin tämän klassisen siluetin tyylikkään version.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi 308497-406

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä