SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 x Tiffany & Co.

"1837"

DZ1382-001

Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 01
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 02
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 03
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 04
Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. DZ1382-001 05

Tässä hienostuneessa Nike Air Force 1 x Tiffany & Co. 1837 -lenkkareissa on lukuisia ensiluokkaisia yksityiskohtia, jotka antavat sille hienostuneen ilmeen. Pohjayksikkö on enimmäkseen musta, alkaen kevyesti kuvioitu välipohja, jossa on Air-kirjain kohokuvioitu sivusuunnassa kantapäähän sileällä viimeistelyllä. Sama sileä efekti peittää välipohjan yläreunan sen ympärillä kulkevan tikkausviivan yläpuolella, jossa hailakka kumi muuttuu tasaiseksi pinnaksi. Jalkapohjan alla ulkopohjassa on ensimmäistä kertaa käytetty Tiffany Blue -väriä. Tämä välittömästi tunnistettava turkoosin sävy korostaa kantapään ja etujalkaterän alla olevien aaltojen keskiympyröitä.

Päällisessä on sama väripaletti, ja musta peittää varvaslaatikon ja keskijalkapaneelin samettisen nupukkinahkan sekä kengän molemmissa päissä olevat päällysteet. Muualla tumbled-nahka lisää tekstuurivaihtelua silmänvarren ja kantapään kielekkeen kautta, ennen kuin ensiluokkainen sileä nahka, jälleen kerran mustana, ympäröi sisävuoren, joka antaa entistäkin ylellisemmän tuntuman. Musta kieli on täytetty pehmeällä kangasmateriaalilla, jossa on tyylikäs suorakulmainen laastari, jossa on sana "Tiffany" hienolla hopeisella kalligrafialla. Kiiltävä hopeinen Nike Air -brändäys näkyy tämän alapuolella Tiffany Blue -pohjallisissa, kun taas kantapään teksti on kirjailtu mustalla.

Paksut mustat nauhat kiinnittävät jalan, ja tavallinen nahkainen nauhapanta voidaan korvata hopeanhohtoisella vaihtoehdolla, joka on saatavana erikseen yhdessä muiden hienojen hopeanhohtoisten lisävarusteiden kanssa. Tiffany Blue -merkkiset, tumbled-nahasta tehdyt swoosit korostavat jälleen kerran merkkiä kengän kyljissä, ja viimeinen hopeinen yksityiskohta tuo suunnitteluun ylimääräisen ripauksen hienostuneisuutta. Se on hopeaa, joka on kiinnitetty jokaisen lenkkarin kantapäähän. Siihen on hienovaraisesti kaiverrettu ylellisyyttä edustavan korumerkin nimi, sen kotikaupunkia edustavat kirjaimet "NY" ja numero "925". Tämä merkitsee laatua, mikä erottaa metallin aidoksi sterlinghopeaksi ja viimeistelee mallin hienostuneella ja tyylikkäällä tavalla, josta molemmat tuotemerkit ovat tunnettuja.

  • Sukupuoli Naiset / Miehet
  • Brändi Nike
  • Kokoelma Air Force 1
  • Tyyli Low
  • Tyylikoodi DZ1382-001

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä