SPORTSHOWROOM

Nike Dunk High Premium

"Ueno Panda"

323955-101

Nike Dunk High Premium 323955-101 01

Tämä pörröinen Nike Dunk High Premium on saanut inspiraationsa Tokion Ueno Parkissa asuvasta jättiläispandasta, josta myös sen lempinimi Ueno Panda juontaa juurensa. Kuten muutkin Dunksit, jotka kantavat tätä nimeä, se on enimmäkseen kaksivärinen, valkoisen ja mustan värinen, ja molemmat värit näkyvät sen kestävässä kumipohjassa. Ensin mainittu väri on ulkopohjassa, jossa se kulkee etujalkapohjan alapuolella olevista samankeskisistä renkaista merkityn keskeisen syvennyksen kautta kantapään alapuolella kiertyviin korvakkeisiin. Samaan aikaan musta päällystää vaahtomuovilla täytetyn välipohjan, joka tuo mukavuutta ulkopohjan tarjoaman tuen täydentämiseksi.

Päällinen on päällystetty valkoisella tekoturkiksesta tehdyllä pohjakerroksella, joka edustaa nisäkkään nimikappaleen karvaista turkkia. Turkis on nähtävissä varvaslaatikossa, keskijalkapaneeleissa ja kauluksessa, ja myös takaosan päällyste on tätä kodikasta materiaalia. Etujalkaterän päällinen ja silmäpehmuste ovat puolestaan samanlaista pusikkomaista pintaa, mutta tällä kertaa mustaa. Tästä pehmoisesta päällysteestä poikkeavat kantapään keskellä oleva musta nahkainen vetokieleke ja kaksi siitä poispäin kulkevaa kaaria kyljissä. Nämäkin on tehty mustasta nahasta, mikä tuo tiettyä tyylikkyyttä sivuseiniin.

Kaikkea pidetään yhdessä huolellisesti ommelluilla ompeleilla, joista suurin osa on kaksinkertaisina riveinä päällysteiden reunojen ympärillä, vaikka osa on kiinnitetty vain yksittäisillä riveillä. Neljä samansuuntaista nauhaa kaartuu kantapään toiselta puolelta toiselle luoden kiehtovan kuvion sitä ympäröivän karvaisen materiaalin sekaan. Tämän yläpuolella yläreuna on musta, samoin kuin sisäseinät, mutta sisäpohjaa on koristeltu värikkäällä grafiikalla, joka kuvaa Ueno Parkin pohjapiirrosta. Sen pintaan on painettu valkoisella värillä sanat "Ueno Okachimachi" - puistoa palvelevan läheisen metroaseman nimi. Takaisin päällisessä, mustassa kielessä on musta etiketti, jonka keskelle on kirjoitettu valkoista Ueno-tekstiä dynaamisella kalligrafialla, mikä viimeistelee tämän ainutlaatuisen Dunk-mallin.

  • Sukupuoli Naiset / Miehet
  • Brändi Nike
  • Kokoelma Dunk
  • Tyyli High
  • Versio Panda
  • Tyylikoodi 323955-101

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä