SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Bred Toe"

  554724-079

  Jordan 1 Mid 554724-079 01
  Jordan 1 Mid 554724-079 02
  Jordan 1 Mid 554724-079 03
  Jordan 1 Mid 554724-079 04

  Tämä Jordan 1 Mid seuraa joidenkin varhaisimpien AJ1-värimuotojen jalanjälkiä sen silmäänpistävän mustan, valkoisen ja punaisen värimaailman ansiosta, ja se on saanut nimekseen Bred Toe. Kaksi ensimmäistä näistä sävyistä näkyvät klassisella tavalla tukevassa pohjayksikössä, jossa ulkopohja on musta ja välipohja valkoinen. Ensimmäinen ominaisuus antaa lenkkareille erinomaisen pidon, joka perustuu sen erilaisiin tarttuviin muotoiluihin, ja jälkimmäinen lisää mukavuutta kantapään Nike Air -taskulla ja vaahtomuovipehmusteella muun jalan alla.

  Kun tämä vankka perusta tarjoaa tukevan pohjan jalan alla, korkealaatuinen nahkapäällinen voi huolehtia kengän tyylistä. Se tekee niin ensin keskijalkaterässä, joka koostuu valkoisesta nahkapalasta, joka kapenee ohueksi materiaaliviivaksi, kun se ulottuu kantapäähän. Takaosassa tämä törmää pieneen Fire Red -nahkaa olevaan suorakulmioon - kohtaan, jossa keskijalkapaneelit ja kummankin kyljen swoosit kohtaavat ja jonka alapuolella on musta kantapään laskuri. Sen yläpuolella on puolestaan toinen osa mustaa nahkaa kauluksen päällysteen muodossa. Se kiertää keskikannen kauluksen takaosan ja yhdistyy edessä olevaan mustaan silmäpantaan. Sinänsä siinä on kaksi silmukkaa, joiden läpi mustat nauhat kulkevat ennen kuin ne jatkuvat alaspäin molemmin puolin silmukatetta. Alareunassa pari päällysosat ulottuu ylöspäin välipohjasta ja peittää kolme viimeistä silmäkulmaa kummallakin puolella, mikä muodostaa Air Jordan 1:n klassisen muodon.

  Varpaan ympärillä toinen pala sileää mustaa nahkaa muodostaa lokasuojan, joka suojaa jalan etuosaa lialta ja mutaroiskeilta. Sen keskellä on Fire Red -varvassuojus, jonka keskellä on useita pieniä reikiä, jotka tekevät koko rakenteesta täysin hengittävän. Jalkaterän yläosaa pitkin taaksepäin kuljettaessa Fire Red -kielessä on neliönmuotoinen mustaa materiaalia oleva laastari sen kärjessä. Sen pintaan on ommeltu Fire Red Jumpman ja sana "Air" - värijärjestely, joka toistuu kengän sisäpuolella. Täällä sisäpohja ja vuori ovat täysin mustat, kun taas Jumpman on korostettu jälleen kerran elinvoimaisella punaisella sävyllä.

  Loistava Fire Red palaa kauluksen ulkopintaan ja jälleen Air Jordan -siipiin, jotka koristavat kauluksen sivupuolta. Sivuseinien varrella swooshes saavuttaa silmiinpistävän ulkonäön käyttämällä samaa eloisaa punaista sävyä, joka loistaa vieläkin kirkkaammin sen takana olevaa koskematonta valkoista keskijalkapaneelia vasten päättäen tämän erittäin halutun lenkkarin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 1
  • Tyyli Mid
  • Versio Bred
  • Tyylikoodi 554724-079

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä