SPORTSHOWROOM

  Jordan 3 Retro

  "Mocha"

  136064-122

  Jordan 3 Retro 136064-122 01
  Jordan 3 Retro 136064-122 02
  Jordan 3 Retro 136064-122 03
  Jordan 3 Retro 136064-122 04

  Tässä Jordan 3 Retro -mallissa on alkuperäisten mallien klassinen tyylikkyys ja sen oma erilainen luonne, joka johtuu sen rikkaasta mahonginvärisestä sävystä, jonka vuoksi se on saanut lempinimen Mocha. Itse väri tunnetaan nimellä Dark Mocha, ja se on hallitseva sävy tarttuvassa kumipohjallisessa ulkopohjassa, joka kiertää lähinnä sen leveät reunat, mutta myös sen keskikohdan yli etujalkaterän takana ja kietoutuu myös varpaan ympärille. Valkoiset alueet sijaitsevat etujalkapohjan ja kantapään keskellä, joista edelliseen on kaiverrettu pyöreitä vetokuvioita ja jälkimmäiseen on keskellä kohokuvioitu Jordan-teksti Dark Mocha -värillä.

  Tämän yläpuolella välipohja säilyttää kengän voimakkaat tonaaliset kontrastit, ja sen kirkkaan valkoinen polyuretaani poikkeaa ohuesta ruskeasta viivasta, joka näkyy ulkopohjan reunalla, kun kenkää katsotaan sivulta. Siihen on leikattu lineaarisia harjanteita, joista yksi kiertää kantapään ja kyljen ympäri ja toinen lyhyempi ylittää sen sivusivulla. Heti tämän takana on läpinäkyvä ikkuna, joka antaa näkymän kantapäätä tukevaan Air-tyynyyn.

  Päällinen on myös siroa valkoista, joka peittää lokasuojan ja pääpäällysteen, jotka molemmat on valmistettu korkealaatuisesta tumbled-nahasta. Kaksinkertainen ompelulinja kulkee lokasuojan reunaa pitkin, ja yksittäiset linjat rajaavat neljännesosan ja kauluksen, ja lisää liikkuu ylemmän osan poikki keskijalan ja kantapään välillä. Nämä huolella ommellut lankakaistaleet viittaavat hienovaraiseen käsityöhön, samoin kuin pienet tuuletusaukot aluskerroksessa, joka paljastuu kauluksen ympärillä ja neljännesosan yläosassa, kun pääpäällinen väistyy hieman. Viimeisessä näistä rei'itetyistä osista on valkoiset TPU-silmukat, jotka kaartuvat ulospäin sen pinnasta, kun taas kielen alapuolella olevat silmukat ovat kiiltäviä kromirenkaita ja yläpuolella olevat, kauluksen etuosassa olevat Dark Mocha TPU:ta. Nämä erilaiset silmukat yhdistävät kaikki valkoiset nauhat, jotka kulkevat ristiin rastiin valkoisen kielen yli. Täällä on enemmän rei'ityksiä, jotka ilmastoivat jalan yläosaa, ja Dark Mocha Jumpman näkyy rohkeana kirjailuna ominaisuuden huipussa.

  Toinen näistä tummanruskeista logoista löytyy pohjallisen koskemattomasta valkoisesta pinnasta. Sisävuori nousee sen ympärille, jälleen kerran valkoisena, ja kielen takaosassa on sama sävy sekä merkkilaastari. Samaan aikaan kantapääpaneeli on muotoiltu suureksi kartioksi, jonka yläosassa on harjanteita ja jonka alaosaan on kohokuvioitu Dark Mocha -brändäys. Se koostuu Jumpman-logosta ja Air-tekstistä, joiden voimakas väritys erottuu voimakkaasti niitä ympäröivästä valkoisesta väristä. Lopuksi kantapää ja varvas ovat kukin koristeltu ylimääräinen overlay yhdistämällä kaksi hienostunutta ruskean sävyjä luoda eksoottinen elefantti-print grafiikka niiden päälle, ja näin pyöristää erottuva ulkoasua tämän Air Jordan 3.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 3
  • Tyylikoodi 136064-122

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä