SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro OG

"Fire Red"

DC7770-160

Jordan 4 Retro OG DC7770-160 01
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 02
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 03
Jordan 4 Retro OG DC7770-160 04

Tämän Jordan 4 Retro OG -lenkkarin kiehtovat sävyt perustuvat Jordanin ensimmäiseen NBA-joukkueeseen, Chicago Bullsiin. Tämä antaa sille klassisen ulkonäön, kun taas sen tutut ominaisuudet luovat suositun Jordan 4 -estetiikan. Alkaen jalkaterän alla, ulkopohjassa on Tech Grey -kärki, joka on täynnä kohokuvioituja tähtiä, jotka lepäävät valkoista saarta vasten etujalkaterän alapuolella. Tämän kumipalan sivuilla ja takana on kirkkaan palonpunainen osa, jossa on samanlaiset kalanruotokuvioiset vetokuviot, jotka on suunnattu eri tavalla, jotta ne antaisivat kaikkisuuntaisen pidon. Tämä pirteä sävy jatkuu keskijalkaterään, jossa se kietoutuu toisen valkoisen osan ympärille, joka on sileä ja jonka keskellä on Fire Red Nike -brändi. Kantapään alla Tech Grey palaa, jälleen kerran kalanruotokuvioilla, jotka antavat kattavan vakauden.

Äänensävyltään samanlainen, mutta materiaaliltaan erilainen välipohja yhdistää Fire Red -värin sen kärjen ja sivupuolen ympärillä tyylikkääseen valkoiseen kerrokseen, joka ympäröi kantapään ja ulottuu alaspäin mediaalipuolella. Näkyvä Air erottuu kantapään alapuolella, mikä luo silmäänpistävän vaikutelman ja tarjoaa samalla käyttäjälleen runsaasti mukavuutta. Välipohjan viimeinen osa on mustasta polyuretaanista valmistettu kaistale, joka ulottuu taaksepäin etujalkapohjan Fire Red -osasta kantapään ympärille ja pysähtyy vain hetkeksi, jotta sivusivulla on tilaa elinvoimaisen punaisen värille.

Päällinen puolestaan koostuu suurelta osin tyylikkäästä valkoisesta nahasta. Tämä materiaali kattaa etujalkaterän päällysteen, varpaan, kyljen ja kantapään ympäröivän paneelin ja lopuksi neljännesosan, joka ulottuu kaulukseen asti. Kengän takaosassa edellä mainittu paneeli tekee tilaa suurelle mustalle kantapään paneelille, jota reunustaa kaksinkertainen ompelurivi, kun se kaartuu alaspäin kauluksesta poispäin. Fire Red Nike Air -teksti on painettu rohkeasti kantapään keskelle, ja sen yläpuolelle nousee kätevä vetoketju.

Valkoiset nauhat pysyvät tiukasti paikoillaan neljässä viuhkanmuotoisessa häkissä, jotka on merkitty rei'illä ja väriltään loistavan punaiset, kuten jotkin muutkin lenkkarin elementit. Kauluksen kummallakin puolella oleva ylin on kiinnitetty mustaan kolmionmuotoiseen koristeeseen, joka yhdistyy kyljessä olevaan nahkapaneeliin rakenteellisen lujuuden takaamiseksi. Niiden takana ja silmänjalan alaosassa on ympyränmuotoisia alueita, joissa on valkoinen verkko mustalla pohjalla. Viimeksi mainittu osa kulkee jalkaterän yläosaa pitkin, ennen kuin se siirtyy valkoiseen kielekkeeseen sen huipulla.

Sisällä kengän pehmustettujen sisäseinien Fire Red -väri vaihtuu mustaan sukka-alustaan. Nike Air -brändäys ilmestyy tähän viimeiseen piirteeseen vielä palavanpunaisempana, ja sama sävy ilmestyy myös kielen takaosaan. Täällä on valkoinen laastari, johon on kudottu Air Jordan -kirjaimet, ennen kuin toinen merkintä viimeistelee ilmeen kielen etupuolella. Sen valkoisella pinnalla on sekä tulipunainen Jumpman-logo että mustalla kirjoitettu sana "Flight", jotka viimeistelevät tyylikkäästi tämän silmiinpistävän lenkkarin.

  • Sukupuoli Miehet
  • Brändi Jordan
  • Kokoelma 4
  • Tyylikoodi DC7770-160

SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

Continue

Valitse maasi

Euroopassa

Amerikka

Aasian ja Tyynenmeren alue

Afrikka

Lähi-itä