SPORTSHOWROOM
  adidas NMD

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (adidas)

  • Linja

  • Kokoelma (NMD)

  • Esikuvallinen

  • Yhteistyö

  • Koko

  • Väri

  • Tekniikka

  • Materiaali

  • Painos

  • Urheilu

  adidas NMD

  NMD

  Vuosi 2015 oli adidasille tärkeä. Yeezy lanseerattiin, Ultra Boost paljastettiin, oli joukko jännittäviä yhteistyökuvioita, kuten Pusha T, Pharell Williams ja Raf Simons, ja lopulta joulukuussa adidas NMD saapui New Yorkiin erityisessä lanseeraustilaisuudessa.

  NMD, jonka nimi on lyhenne sanoista nomad, suunniteltiin nykyaikaisen metropolin tutkimusmatkailijoille, luojille ja kulttuurin suunnannäyttäjille; niille, jotka ovat aina jaloillaan. Nykypäivän kaupunkilainen tarvitsee kengän, joka helpottaa pitkiä tutkimusmatkoja urbaanissa ympäristössä, edistää luovaa energiaa ja pitää kantajansa kukoistavana koko päivän.

  adidas NMD tukee tätä korkeaoktaanista elämää yhdistämällä innovatiivisimpia teknologioita: Boost ja Primeknit. Jälkimmäinen on yksineulottu päällinen, joka tuntuu sukalta. Se on valmistettu termoplastisista sulavalangoista, jotka ovat joustavia, vakaita, hengittäviä ja tukevia. Suljettu nauhoitus ja tyylikkäät hitsatut kolme raitaa ovat aerodynaamisia ja kiinnittävät jalan. Esteettisesti päällinen näyttää sekä modernilta että urheilulliselta.

  NMD:n pohjassa piilee Adidaksen Boost-teknologia. Adidas teki yhteistyötä saksalaisen BASF-kemistin kanssa tuottaakseen välipohjan, joka on valmistettu tuhansista energiaa palauttavista eTPU-kuplista. Ne toimivat kuin mini-ilmataskut, jotka takaavat ennennäkemättömän mukavuuden, joustavuuden, kestävyyden ja vedenpitävyyden.

  Tämä teknologia perustuu pitävään kumiseen ulkopohjaan, jossa on ristikkokuvio, jonka poikki kulkee syvennyksiä. Nämä eivät ole vain koristeeksi. Pääsuunnittelija Nic Galwayn mukaan ne auttavat käyttäjää liikkumaan vähemmillä rajoituksilla ja takaavat mahdollisimman suuren energiantuoton.

  Samaan tapaan kengän kyljissä olevat värikkäät palkit, jotka näyttävät tiililtä, tarjoavat lisää vakautta ja viittaavat samalla 80-luvun adidas-siluetteihin, kuten vuoden 1984 Micro Paceriin, Boston Superiin ja erityisesti Rising Stariin. Kantapää, jota joskus kutsutaan viiksiksi sen erikoisen muodon vuoksi, antaa rakenteellista tukea ja kantaa ikonista adidas-brändiä. Nämä motiivit vahvistavat ajatusta kengästä, jonka visuaaliset ominaisuudet ovat myös olennainen osa sen toimintaa, ja vanhan koulukunnan estetiikka antaa vaikutelman siitä, että se on juurtunut Adidaksen rikkaaseen ja tuttuun suunnitteluhistoriaan. Galwaylle oli tärkeää, että ihmiset tunnistaisivat kengän heti, vaikka he näkisivät sen kaukaa, joten hän sai NMD:n tuntumaan jo tutulta kengältä ja antoi sille samalla ainutlaatuisen tyylin, jota ei ollut nähty aiemmin.

  adidas NMD on täydellinen kaupunkilenkkari. Boost- ja Primeknit-teknologiat yhdistyvät luodakseen höyhenenkevyen, ergonomisen ja jalkakäytävälle sopivan kengän, joka kantaa omaa kahdeksankymmentäluvun innoittamaa tyyliään. NMD mahdollistaa luojien ja ajattelijoiden liikkumisen kaupungilla helposti ja onnistuu samalla tasapainottamaan mukavuuden ja ylivertaisen tyylin, ja vaikka se ottaa inspiraatiota menneisyydestä, se on epäilemättä myös tulevaisuuteen katsova. Juuri tämä synergia on tehnyt NMD:stä hohtavan menestyksen.

  Arvostele Adidas NMD
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä