SPORTSHOWROOM
  Nike Air Max 2090

  Suodatin päällä

  • Lajittele

  • Sukupuoli

  • Brändi (Nike)

  • Linja

  • Kokoelma (Air Max 2090)

  • Tekniikka

  • Painos

  • Urheilu

  • Väri

  Nike Air Max 2090

  Nike Air Max 2090

  171 kengät

  Air Maxin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus yhdessä kengässä.

  Air Max 2090

  Niken ensimmäinen Air Max -päivä järjestettiin 26. maaliskuuta 2014 Air Max 1:n 27-vuotisjuhlan kunniaksi. Kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 2020, tapahtumassa juhlittiin Air Max 90:n 30-vuotista taivalta. Ja niinpä tuon ikonisen kengän kuvassa julkaistiin upouusi siluetti. Nike Air Max 2090.

  Dylan Raasch, joka toimi Air Maxin vanhempana luovana johtajana, uskoo, että tämä malli paljastaa tarinan siitä, miten Niken treenikengät kehittyivät AM90:n ja AM2090:n välisenä 30 vuotena. Itse asiassa 2090:n suunnittelijat tarkastelivat tätä kehitystä ja pohtivat, mihin se veisi mallistoa tulevaisuudessa. Tästä tuli inspiraatio tulevaisuuteen suuntautuvalle lenkkarille.

  Alkuperäisestä on otettu kantapään kasetti, suuri lokasuoja ja vaahtomuovisen välipohjan yhdistelmä Air-yksikköön kantapäässä. Näitä elementtejä on kuitenkin muutettu hieman - kantapäässä on uurteiden sijaan siitä nousevia harjanteita, ja Air-tasku on kaksi kertaa alkuperäistä suurempi. Taskua ympäröivä paksu kasetti on myös siirretty AM90:stä, ja tällä kertaa se ulottuu kantapään ympärille, ja sen etupuoli on sileä ja takapuoli on uurrettu. Vaikka nämä seikat antavat Air Max 2090:lle urheiluperinnön ja juoksijan iskunvaimennustekniikan, sen uudemmat elementit tekevät siitä myös loistavan muotiesineen.

  Päivitetty Air-logo ja läpikuultava tekstiilipäällinen heijastavat nykyaikaisempaa, hienostuneempaa estetiikkaa, mutta viittaavat silti ensimmäisen Air Maxin konseptiin: teknologian näkyväksi tekeminen. Tämä lähestymistapa näkyy myös tavassa, jolla materiaalien valinta viestii niiden rakenteellisesta merkityksestä: voit kirjaimellisesti nähdä kevyempien osien läpi läpinäkymättömiin rakenneosiin. Tämä yhdistelmä on luonut kevyen lenkkarin, jonka ytimessä on nopeus ja mukavuus ja jonka tukena on myös vankka kestävyys. Jalan alla Nike Air Max 2090:ssä on uusi suorituskykyinen ulkopohja, jossa on edelleen aiempien vohvelipintamallien kaltaiset kulutuspinnan rajaukset sekä alkuperäistä muistuttavat joustavat urat. Vaikka 2090 ponnistaa eteenpäin, se viittaa edelleen menneisyyteen.

  Raasch ei pidä Air Max 2090:tä jalkineena tai muotina vaan pikemminkin kulkuvälineenä. Hän uskoo, että kengät kehittyvät eri suuntaan ja eroavat täysin siitä, mihin olemme tottuneet nykyään. Tämä inspiraatio näkyy synteettisestä nahasta valmistetussa lokasuojassa, joka tuo mieleen sähköauton aerodynaamiset ääriviivat. Myös tyylikäs, minimalistinen sileä valkoinen nylon ripstop ja mesh näyttävät ottavan futuristisen auton alustan muodon. Jopa Air Max 2090:n Air-yksikön kolme tarkkaan suunniteltua reikää ja sen kirkas väripaletti voivat viitata tulevaisuuteen, jossa sähköinen liikenne on normi.

  Nike Air Max 2090 yhdistää historian, nykyhetken ja tulevaisuuden luodakseen seuraavan sukupolven Air Maxin. Tämä mallisto on jo pitkään perustunut innovaatioihin, ja 2090 on voimakas osoitus siitä. Se on tyylikäs, moderni lenkkari, joka tuntuu samaan aikaan retrohenkiseltä ja edistykselliseltä, ja se viittaa aiempiin kenkiin ja samalla ennustaa tulevia kenkiä.

  Arvostele Nike Air Max 2090
  (0)

  SPORTSHOWROOM uses cookies. About our cookie policy.

  Continue

  Valitse maasi

  Euroopassa

  Amerikka

  Aasian ja Tyynenmeren alue

  Afrikka

  Lähi-itä